Reklama

Reklama

Seat 25

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Faye (Madeleine Cooke) získá za svou esej bonusové pětadvacáté místo v posádce jednosměrné mise na Mars, musí se rozhodnout. Přijme své místo? Pokud ano, bude to únik před nudným životem, nebo snad splnění jejího snu, kterým dříve žila? Ale co ji čeká, když se té šance nechopí? (pilarius)

Recenze (3)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá podľa mňa na hlavnej hrdinke. Jednak nevie sama, čo chce , či vôbec chce a ak náhodou chce, tak nevie ako to chce. Takto Faye na mňa buhužial pôsobila a tým ma zároveň i vytáčala. Ono je to natočené takým zaujímavým vyprávačským spôsobom, ale postavy akoby neboli dotiahnuté do konca a ani samotný príbeh vlastne tiež. Keby to tvorcovia aspoň vyvážili poriadnou dávkou sarkastického humoru, ktorý sa sám pýta tam byť, ale ani hovno! Veľká škoda... podľa mňa premrhaný potenciál. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Nálepky sci-fi si nevšímejte, jde čistě o příběh ženy, která není spokojená se svým životem a nemá žádné plány, které by mohla na Zemi naplnit. Co ale má, je sen z mládí podívat se někam mimo Zemi, takže když se namane šance, prostě ji zkusí. Well, taky bych letěl. ()

Reklama

Reklama