Reklama

Reklama

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Průměrný film o čtyřech dívkách, které se znají již od dětství a chystají se na svatbu jedné z nich. Každá má svá trápení a problémy týkající se hlavně partnerských vztahů a rodiny. Naštěstí nic opravdu vážného, kde jde o život, ale i tak jim to dokáže pěkně znepříjemňovat žití. Dívky byly sice čtyři, ale ani jedna mě příliš nezaujala. Prostě jsem je a jejich osudy pouze pozoroval bez většího vnitřního zaujetí a emocí. Nejvíce sympatickou postavou byla „ta, o kterou šlo především", ztvárněná Kareenou Kapoor. Zbytek už žádnou oslavou ženskosti nebyl. Všechny se předváděly a předháněly v tom, kdo bude více drsnější v mluvě a způsobech, kde se mažou rozdíly mezi ženou z Východu a ze Západu do jednoho slova - moderní. Jestli je to dobré, či špatné směřování nechám čistě na posouzení každému, dle jeho vidění světa. Mně osobně takové chování moc zajímavé a přitažlivé nepřijde. K dobru musím určitě přičíst to, že jsem se nenudil a příběh rozhodně hlavu a patu měl. Nějaké myšlenky i občasný humor jsem zaznamenal, takže se snímek nemá za co stydět, ale jelikož nenabídl nic navíc, a to ani žel po stránce hudební, tak musím hodnotit třemi hvězdami, které toto vše odráží a jsou za viděné maximem. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film Kamarátkina svadba je o štyroch priateľkách a ich hľadaní šťastia, o sile priateľstva, takmer skazenej svadbe, hľadaní toho pravého, hľadaní vzťahu k rodičom a pochopení o čo v živote ide. Chvíľami mi to pripomínalo hodne soft verziu Sexu v meste. Inak hudobne skvelé, herecké obsadenie ženských postáv, na ktorých príbeh vlastne stojí je hviezdne, Kareena a Sonam boli skvelé, mali najviac priestoru, Swara hrala trošku rebelku. Príbeh dobrý, citlivý, vtipný. Páčilo sa mi to. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale mal som z toho pocit ako keby som pozeral My Big Fat Greek /Indian/ Wedding skrížené so Sex and the City - to celé oblečené do indického šatu. Nehovorím, že to bolo zlé, ale v tomto prípade mi už fakt prekážalo to tlačenie na pílu a kopírovanie amerického štýlu romantických komédií. Každopádne, herecké obsadenie na čele s mojou obľúbenkyňou Kareenou aspoň čiastočne vylepšilo moje rozčarovanie z tohto prepáleného konceptu. Po dejovej stránke to bolo ale celkom fajn a rozhodne som pri tom nezíval od nudy. Akurát toho afektu v tom bolo na môj vkus príliš, a na také niečo som neni v indickom filme až tak zvyknutý. Nuž, celkovo to bol taký lepší priemer, no určite som od tohto filmu čakal o kus viac. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama