Reklama

Reklama

Night Fare

Trailer 1

Obsahy(1)

Starověká legenda říká, že pokud člověk způsobil újmu jinému člověku, dříve či později se na obzoru objeví Mstitel, který ho najde a potrestá. Pokud taková situace nastane, existuje způsob, jak zabránit smrti, a to stát se samotným Mstitelem a najít nového hříšníka. Dva přátelé se vracejí z párty a rozhodnou se vzít si taxi. Jenže řidiči utečou bez placení a ještě ani netuší, že si vzali špatné taxi...Tajemný řidič totiž začíná lovit a zabíjet každého, kdo se se mu dostane do cesty... (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednohubka o tajemném taxíku, který nahání po Paříži dva floutky. Na to, že to stálo dohromady asi 3,50,-, tak to má celkem slušnou technickou stránku, překvapivě slušné herce a najde se i nějaká ta useknutá noha. Pointa, jakkoliv byla pitomá, mě pobavila a takhle se dá vlastně uvažovat o celém filmu. Na dobrou noc je to ideálka. 60% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Koncept námětu boje proti pouličním lumpárnám a zločinnosti je zajímavý, ne však originální. Takovýchto filmových mstitelů tu už bylo nespočet. Jenomže Julien Seri to přeci jen pojal krapet jinak. Striktně se držel šablony, takže to zpočátku skutečně vypadá jako další bezvýznamný Slasher, ale po několika minutách se ukáže, že je vše nakonec přeci jen krapet jinak. Nějaká ta brutalita tu je, ale jen z nutnosti v rámci žánru. Jinak hektolitry krve a zvyšující se počet mrtvol nechť tu nikdo nečeká. Film v sobě nese mnoho citací na starší snímky tohoto druhu a to s respektem k nim. Nijak se nepřekrývají a nevypadají trapně. Pastvou pro oči je kamera. Že by vsunutí i určitého artu? Každopádně to velmi zdařile zakrývá velmi nízký rozpočet, takže opět důkaz, že i z mála jde udělat i velice hodně. Příběh nijak složitý, takže je dobrý k tomu správnému uchopení. Pokud to má být pocta ke klasikám tohoto žánru, vskutku povedená. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mohl to být skvělý film a pokud by v jednom momentu film skončil, dal bych i 80%. Bohužel, thriller se změní v pohádku. Ke všemu v trapnou pohádku :-( ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Thriller, který mě celkem mile překvapil. Jednoduchá zápletka, ale má to celkem dobrý drive a něco se pořád děje. Více méně. Nemůžu se pořád rozhodnout, jestli prázdné město bylo úmyslně pro potřeby filmu, anebo prostě jen nutnost, ale vyznívá to hodně dobře. Konec už se mi nezamlouval, ale jinak dobrý městský thriller se skvělým záporákem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší možná antikoncepce proti taxíkům. Hádám, že rozpočet filmu byl menší než český důchod, proto jsou čtyři pochvaly na místě. Klukům taky trochu závidím, že měli město jenom pro sebe. Takový klid já nezažil ani na treku kolem Alpamaya. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama