Reklama

Reklama

Terapie - Série 2 (2013) (série)


Epizoda 5 (S02E05)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Pátek 19:00, Dita: Marek absolvuje setkání se svou ženou Alicí (Klára Melíšková), od níž se před časem odstěhoval. Ta se zmiňuje o jejich dceři a o potřebě majetkového vyrovnání. Před večerní návštěvou Dity psycholog náhodou potká svou dávnou známou Lenku (Zuzana Bydžovská)... V bytě své mentorky zaznamená, že přestavěla interiér a začala mluvit rodnou slovenštinou. Dita (Kamila Magálová) se vyptává na jeho soukromý život i na vztahy se Sandrou, jež rozvrátila jeho manželství. Marek rekapituluje případ mrtvého vojáka, v němž mu hrozí odebrání licence a možná i vězení. Ptá se Dity, zda by svědčila v jeho prospěch. (HBO Europe)

(více)

Recenze (1)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otázka Marka (Karel Roden) své ženě. "Jela si sem dlouho?" Vyvolá úsměv. Obě místa jsou na Ořechovce a vzdálena od sebe 1 km, tedy 20 minut pěší chůze. Marek (Karel Roden) říká: "Nedělám si poznámky už  patnáct let". Není to pravda, čas od času si při terapiích bere zápisník a zapisuje si, naposledy to bylo to tři díly zpět, při terapii jedenáctiletého Viktora. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Marek (Karel Roden) říká: „Nedělám si poznámky už patnáct let.“ Není to pravda, čas od času si při terapiích bere zápisník a zapisuje si, naposledy to bylo to tři epizody zpět, při terapii jedenáctiletého Viktora. (sator)
  • Otázka Marka (Karel Roden) své ženě: „Jela si sem dlouho?“ vyvolá úsměv. Obě místa jsou na Ořechovce a vzdálena od sebe 1 km, tedy 20 minut pěší chůze. (sator)

Reklama

Reklama