Reklama

Reklama

Terapie - Série 2 (2013) (série)


Epizoda 4 (S02E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrtek 17:00, Charvát: Luxusní vůz se šoférem přiveze Markova dalšího klienta - generálního ředitele stavební firmy. Sebevědomý Charvát (Jiří Ornest) apeluje na přísnou důvěrnost jejich setkání a popisuje své stavy náhlých srdečních slabostí. Odmítá však jejich souvislost s mediálně propíraným neštěstím, při němž na jedné z jeho staveb zahynuli dva lidé. Pragmatický selfmademan rekapituluje svou minulost signatáře Charty, bývalé disidentské aktivity však vzhledem k současnému stavu české společnosti označí za naivní. Markovi prozradí, že za zdroj svého trápení považuje svou dceru, která momentálně žije v Berlíně. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je půvabný jak se psychosomatice nevyhne nikdo, ani milionáři...😁 Jiří Ornest v roli Slávka zde hraje bývalého chartistu a disidenta. Jeho otec Ota Ornest Chartu podepsal, následně po represích a kriminalizování, které padly na celou rodinu podpis odvolal. ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele

Normálně jednotlivé díly nehodnotím, ale tady udělám výjimku. Ornest totiž v této roli naprosto zaválel a i přesto, že se děj točí kolem poměrně vážné věci, tak mě několikrát naprosto odboural jeho slovní a herecký projev :) Takže první díl s pragmatickým, zpruzeným a anxiózním Charvátem jednoznačně za 100 procent a těším se na další. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Jiří Ornest v roli Slávka zde hraje bývalého chartistu a disidenta. Jeho otec Ota Ornest Chartu podepsal, následně po represích a kriminalizování, které padly na celou rodinu, podpis odvolal. (sator)

Reklama

Reklama