Reklama

Reklama

Terapie - Série 2 (2013) (série)


Epizoda 21 (S02E21)

(epizoda)
Drama / Psychologický
Česko, 2013, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Pondělí 9:00, Táňa: Sebestředná právnička Markovi kondoluje k úmrtí jeho otce, kvůli kterému zrušil veškeré schůzky s klienty během uplynulého týdne. V bujaré náladě psychologovi oznámí, že je těhotná a rozhodla se být svobodnou matkou. Poté znovu mluví o kauze mrtvého vojáka a terapeut jí vytkne, že hovor opakovaně odvádí od vlastních problémů. Advokátka zauvažuje o výchově dětí, kterou pokládá za prověrku partnerských vztahů. V návalu upřímnosti se označí za rozmazleného spratka a v závěru sezení zalituje, že náhodně zplozené dítě nečeká s Markem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (1)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím jak se tváříš...uaaaaaa Marek vyhmátl podstatu... Písnička v samém závěru dílu je od české skupiny Bast a jmenuje se Demasked Love a je z prvního alba Your Mentality z roku 1995. Kapela vnikla v roce 1992, dominuje ji výrazný hlas Hany Friedlaenderové. Vystupují dodnes. Demasked Love The faith vanished over And passed away in the air Too much time, too much sorrow Since that day when we believed That nothing but the sunshine Would drive our way Nothing but the sunshine Would drive our love Love breaks through the isolation Love will be like liberation See crazy diamonds Flying through the sky They’ll change to putrefaction And get stale after time And nothing but the sunshine Will drive our way Nothing but the sunshine Will drive our love Love breaks through the isolation Love will be like liberation Feel the story’s over We’re on the end of dreams Too much pride, too much anger Since that day when we believed That nothing but the sunshine Would drive our way Nothing but the sunshine Would drive our love Love breaks through the isolation Love will be like liberation Touch me, baby, touch me I wanna feel your body burn Touch me, baby, touch me For the moment when we’ll turn From love Love breaks through the isolation Love will be like liberation ()

Zajímavosti (1)

  • Písnička v samém závěru epizody je od české skupiny Bast a jmenuje se „Demasked Love“ a je z prvního alba „Your Mentality“ z roku 1995. Kapela vznikla v roce 1992, dominuje ji výrazný hlas Hany Friedlaenderové. (sator)

Reklama

Reklama