Reklama

Reklama

Elán - Zaľúbil sa chlapec

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1985, 3 min

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Zaľúbil sa chlapec" je v poradí druhá skladba zo štvrtého štúdiového albumu slovenskej pop rockovej hudobnej skupiny Elán. Album nesie názov "Hodina slovenčiny". Vyšiel prvého októbra roku 1985 v dnes už neexistujúcom monopolnom vydavateľstve Opus. Hudbu ku songu "Zaľúbil sa chlapec" zložil gitarista Ján Baláž a text napísal Boris Filan. Ku tejto skladbe bol natočený aj klasický tredový trianglovský videoklip. *** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ten Rážov beh hore schodmi ma ešte dodnes neprestal fascinovať. Nejde o nič zvláštne, ale je to akosi kúzelné. Totálne dobový klip made in Triangel. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Elán bol v detstve mojou milovanou kapelou a táto moja náklonnosť trvala až do revolúcie, po ktorej som im odrazu akosi nedokázal prísť na chuť. Táto výborná skladba autorskej dvojice Ján Baláž / Boris Filan je z ich štvrtého albumu "Hodina slovenčiny" (1985) a má dokonca až dve videá, obe skôr priemernej kvality. V tom Jožo neustále naháňa babu po schodoch, že môže aj dušu vypľuť a v tom druhom zase všetci Elánisti dosť nepekne obťažujú jednu atraktívnu slečnu (a tá sa na nich ešte usmieva). ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejprvnějších opravdových klipů vzniklých pro Triangel (předtím to byly jen vystoupení), a už na jedničku. Navíc jeden z nejprvnějších klipů, co v Československu vešly ve známost jako víc než pouhý obraz na písničku. O písni samotné snad ani není co říct, to je jedna z jejich vůbec nejlepších. ()

Reklama

Reklama