Reklama

Reklama

O 100 % hezčí

(pořad)
  • Velká Británie 100 % Hotter
Reality-TV / Dokumentární
Velká Británie, 2016, 39x45 min

Obsahy(1)

Jak byste dopadli, kdyby ostatní měli zhodnotit váš vzhled? Slabší sedmička? Příšerná dvojka? Tak začíná zábavný pořad o proměnách. Jeho účastníky jsou lidé s opravdu „odvázaným“ vzhledem a stylem, kteří se dozvídají, co si ostatní skutečně myslí o jejich módních hadrech, make-up masakrech a hrozně šokujících stylech... V ultra moderním zábavném pořadu o proměnách se speciální tým laskavých profesionálních stylistů střetává s lidmi, kterým se módní styl strašlivě vymknul z rukou. Ale má to háček! Veřejnost hodnotí jejich vzhled na stupnici od 1 do 10 předtím i potom, co se tým pustil do práce. Až s nimi skončí, budou o 100 % hezčí? Setkáme se s mnoha různými lidmi, které přihlásili jejich přátelé nebo členové rodiny. S čerstvými maminkami, co ztratily sebevědomí; s třicátníky, kteří se pořád oblékají, jako by jim bylo pouhých šestnáct; s temnými gotiky, co se touží rozzářit všemi barvami; i s nebožáky, kteří dovolili, aby jejich nejistoty převálcovaly jejich vlastní vnitřní krásu a zhoubně ovlivnily to, jak vypadají navenek. Zkušený profesionální tým jim poradí lepší účes, make-up i oblečení. Zbaví je módních přešlapů a stylových chyb, falešného tetování a příčesků. Dokonce jim pomůže najít sebevědomí a spolu s ním také jejich přirozený styl. Samozřejmě, že ne každému se líbí, jak to dopadne. Takže nakonec uvidíme i to, jestli si naši noví přátelé opravdu připadají o 100 % hezčí, nebo znovu podlehnout starým zlozvykům. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Lucasuge 

všechny recenze uživatele

Myslím si že tento pořad je málo sofistikovaný, chce to více sofistikovanosti ...  Upřímně je to blbost, ale pokud se chcete trochu zasmát a nemáte zrovna náladu na něco hlubokého, tak se na to dá podívat.  Je pravda, že většinou holky vypadají po proměně lépe, hlavně když mají "naturální make up" , ale když tam příjde nějaký týpek, tak je to bída a utrpení.  Nejvíce, co vás asi na pořadu bude štvát, je ten aquaman kadeřník s lví hřívou , sofistikovaná stylistka s drckem na hlavě a ta borka co děla make up, ta je sama velmi přírodní.... Jinak to celkem ujde ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je tak otřesně špatný a povrchní, až je docela zábavný... Pokud tedy máte Netflix a nemáte náladu na nic hlubokého, můžete si pustit hodinový pořad o tom, jak se někteří lidé v Anglii dokáží prezentovat na veřejnosti, a jak se je dvě módně uvědomělé Angličanky a jeden nabušený homosexuál s hřívou lva snaží upravit k obrazu svému. Mé hodnocení: 45% ()

Reklama

jeany23 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to docela zábava sledovat, na jaké neuvěřitelné zjevy lze v Anglii narazit. Nejčastěji do studia nakráčí zmalovaná dáma s falešným opálením, tunou příčesků a v titěrných hadřících jak z bordelu. Když odlepí 10 vrstev falešných řas a setře mejkap, tu se vyloupne přírodně hezká holka. Dostane nějaký úkol, po jehož splnění se rozplývá, jak získala sebevědomí. Pak projde proměnou, a pokud není úplně vykvedlaná, tak si nový lepší zjev pokusí udržet i nadále...Další sortu zájemkyň o proměnu tvoří gothičky, punkerky, nebo slečny oblékající se jako malé holky. Jsou tu i pánové, povětšinou z řad zženštilých gayů, cybergothů a jiných zjevů. Jen by mě zajímala pracovní doba většiny z nich, když jim ráno trvá 3-4 hodiny, než se "připraví"- už je vidím, jak makají ve fabrice a vstávají ve 2 ráno, aby si na ksicht stihli namalovat klikyháky :-)) . Naštěstí každý na konci vypadá SOFISTIKOVANĚ (brrr, tohle slovo zaznívá v každém díle snad 20x). Jediné, co mi nešlo pod nos, byl ten kadeřník (takový britský Tomáš Arsov), jak pořád pohazoval hárem. ()

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Po výměně stylistky z první série se to trochu zlepšilo ale proč proboha všechny homosexuály oblečou do ženských šatů? Achjo..Ženský až na pár výjimek vylepšily. Chlapce ani ne...Kadeřník ala zbotoxovaný Bořek Slezáček s hárem toho moc nepředvede. Vesměs všem ženským ostříhá vlasy na mikádo a je hotovo. Nejvíc mě pobaví jak vždy proměněným ženám řeknou, že mají přírodní naturální make up a všechny mají tuny paštiky že by i klaun záviděl. Jinak těžko říct do jaké míry je to reál a do jaké míry najatí "herci". 3☆ ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama