Reklama

Reklama

O 100 % hezčí

(pořad)
  • Velká Británie 100 % Hotter
Reality-TV / Dokumentární
Velká Británie, 2016, 39x45 min

Obsahy(1)

Jak byste dopadli, kdyby ostatní měli zhodnotit váš vzhled? Slabší sedmička? Příšerná dvojka? Tak začíná zábavný pořad o proměnách. Jeho účastníky jsou lidé s opravdu „odvázaným“ vzhledem a stylem, kteří se dozvídají, co si ostatní skutečně myslí o jejich módních hadrech, make-up masakrech a hrozně šokujících stylech... V ultra moderním zábavném pořadu o proměnách se speciální tým laskavých profesionálních stylistů střetává s lidmi, kterým se módní styl strašlivě vymknul z rukou. Ale má to háček! Veřejnost hodnotí jejich vzhled na stupnici od 1 do 10 předtím i potom, co se tým pustil do práce. Až s nimi skončí, budou o 100 % hezčí? Setkáme se s mnoha různými lidmi, které přihlásili jejich přátelé nebo členové rodiny. S čerstvými maminkami, co ztratily sebevědomí; s třicátníky, kteří se pořád oblékají, jako by jim bylo pouhých šestnáct; s temnými gotiky, co se touží rozzářit všemi barvami; i s nebožáky, kteří dovolili, aby jejich nejistoty převálcovaly jejich vlastní vnitřní krásu a zhoubně ovlivnily to, jak vypadají navenek. Zkušený profesionální tým jim poradí lepší účes, make-up i oblečení. Zbaví je módních přešlapů a stylových chyb, falešného tetování a příčesků. Dokonce jim pomůže najít sebevědomí a spolu s ním také jejich přirozený styl. Samozřejmě, že ne každému se líbí, jak to dopadne. Takže nakonec uvidíme i to, jestli si naši noví přátelé opravdu připadají o 100 % hezčí, nebo znovu podlehnout starým zlozvykům. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

jeany23 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to docela zábava sledovat, na jaké neuvěřitelné zjevy lze v Anglii narazit. Nejčastěji do studia nakráčí zmalovaná dáma s falešným opálením, tunou příčesků a v titěrných hadřících jak z bordelu. Když odlepí 10 vrstev falešných řas a setře mejkap, tu se vyloupne přírodně hezká holka. Dostane nějaký úkol, po jehož splnění se rozplývá, jak získala sebevědomí. Pak projde proměnou, a pokud není úplně vykvedlaná, tak si nový lepší zjev pokusí udržet i nadále...Další sortu zájemkyň o proměnu tvoří gothičky, punkerky, nebo slečny oblékající se jako malé holky. Jsou tu i pánové, povětšinou z řad zženštilých gayů, cybergothů a jiných zjevů. Jen by mě zajímala pracovní doba většiny z nich, když jim ráno trvá 3-4 hodiny, než se "připraví"- už je vidím, jak makají ve fabrice a vstávají ve 2 ráno, aby si na ksicht stihli namalovat klikyháky :-)) . Naštěstí každý na konci vypadá SOFISTIKOVANĚ (brrr, tohle slovo zaznívá v každém díle snad 20x). Jediné, co mi nešlo pod nos, byl ten kadeřník (takový britský Tomáš Arsov), jak pořád pohazoval hárem. ()

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Po výměně stylistky z první série se to trochu zlepšilo ale proč proboha všechny homosexuály oblečou do ženských šatů? Achjo..Ženský až na pár výjimek vylepšily. Chlapce ani ne...Kadeřník ala zbotoxovaný Bořek Slezáček s hárem toho moc nepředvede. Vesměs všem ženským ostříhá vlasy na mikádo a je hotovo. Nejvíc mě pobaví jak vždy proměněným ženám řeknou, že mají přírodní naturální make up a všechny mají tuny paštiky že by i klaun záviděl. Jinak těžko říct do jaké míry je to reál a do jaké míry najatí "herci". 3☆ ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je tak otřesně špatný a povrchní, až je docela zábavný... Pokud tedy máte Netflix a nemáte náladu na nic hlubokého, můžete si pustit hodinový pořad o tom, jak se někteří lidé v Anglii dokáží prezentovat na veřejnosti, a jak se je dvě módně uvědomělé Angličanky a jeden nabušený homosexuál s hřívou lva snaží upravit k obrazu svému. Mé hodnocení: 45% ()

Lucasuge 

všechny recenze uživatele

Myslím si že tento pořad je málo sofistikovaný, chce to více sofistikovanosti ...  Upřímně je to blbost, ale pokud se chcete trochu zasmát a nemáte zrovna náladu na něco hlubokého, tak se na to dá podívat.  Je pravda, že většinou holky vypadají po proměně lépe, hlavně když mají "naturální make up" , ale když tam příjde nějaký týpek, tak je to bída a utrpení.  Nejvíce, co vás asi na pořadu bude štvát, je ten aquaman kadeřník s lví hřívou , sofistikovaná stylistka s drckem na hlavě a ta borka co děla make up, ta je sama velmi přírodní.... Jinak to celkem ujde ()

Reklama

Reklama