Reklama

Reklama

The Filthy Frank Show

(seriál)
Krátkometrážní / Komedie / Fantasy
Japonsko / Austrálie / USA, 2018, 12 min

Obsahy(1)

Filthy Frank a jeho chorobou zmietaní priatelia hovoria o rôznych témach a zúčastňujú sa viacerých života ohrozujúcich vilomenín. Legendárny webový seriál George "Joji" Millera (2011-2017) si svojím čiernym humorom a drsnou satirou získal ľudí po celom svete a dnes je už považovaný za ultimátnu YouTubeovú kultovku. (SammyboiSK)

Recenze (6)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Přední odborník na těžkou až hlubokou internetovou retardaci, profesor Papa Franku. Na tento Omniverz měl až příliš mnoho chromozomů. "This, this is not ok. This needs to stop now ..." ()

Jurkodak1 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto veledíla by mohl perfektně konkurovat příběhu celé Star Wars ságy. Ore wa ochinchin ga daisuki nandayo! Ale vážně, když si to pustíte na YouTube v celkové kompilaci v rozsahu asi 3 hodin, chronologicky seřazené podle děje, tak to dává absolutní smysl a vypráví to epos o konci světa. ()

FialovaMaska 

všechny recenze uživatele

George "Joji" Miller označil jím používanou personu Filthy Franka jako antivlogera. Přistupuje skrze ní k celé první generaci youtubové scény, její tvorbě, stylizaci a samotnému youtubu (jako platformě) a v postmodernistickém duchu je dekonstruuje. Jeho metodou útoku je štiplavý cynismus, fraška, dekadence a utahování si z diváka záměrně lacinými triky, podsouváním vlogerských klišé a v cinematičtějších příspěvcích častým vypadáváním z role a odpornou ruční kamerou. Než tedy tenhle klenot odsoudíte, doporučuji zvážit, kolik toho George dělá špatně s nějakým záměrem a nakolik mu ten záměr vychází. Jiná alternativa je úplně vypnout a pustit si Frankova videa v kolektivu stejně švihlých kreténů. Zaručuji, že fungují obě :) ()

Reklama

Reklama