Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

CheryLka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se vrátily naše "holky" z Derry a úspěšně pokračují ve své dokonale rozjeté jízdě. Trochu jsem se bála, že se James odstěhuje zpět do Anglie, ale nakonec zůstal se svými naprosto šílenými nejkami a sranda pokračuje. A samozřejmě nechybí má oblíbená sestra Michael, která tomu dodává další rozměr. Po dvou sériích rozhodně doporučuji. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže ty slepice jsou ještě šílenější než ve druhé řadě (včetně  Jamese). Okolí už se taky úplně zcvoklo.  Nejnormálnější mi připadal Seamus (a to je kocour).  A furt je to strašná sranda. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musel jsem jít do plné palby, protože mi tahle sestava strašně chyběla a protože mě děj první epizody třetí série neustále nutil procvičovat bránici. Po pauze jsem si znovu připomněl, že humor nestojí jen na základní pětce, ale že ho velmi často generují vedlejší postavy, takže jsem si opět užil setkání se sestrou Michael, s Gerrym a s Joem. Je fajn, že jsou všichni zpátky. / Poučení: Práce sice šlechtí, ale v některých případech může dostat člověka do potíží. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama