Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Je rok 1996 ve městě jménem Boring a outsideři z technologického a divadelního kroužku střední školy se snaží proplout dospíváním v éře videokazet. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Ten rozjezd byl trochu složitější. A těžší. Věc, která byla dost stejná i u těch lepších dílů bylo to, co asi mělo být principem i této celé série, že je to prostě naivní show. Postavy se chovají jako malé děti, což i ve výsledku jsou, jejich chování je na úrovni zombies z Walking Dead a dělají věci, které vlastně nemají žádnou adekvátnost. Je mi jasné, že je to hold lehkost mladých a neklidných lidí, kteří hledají sami sebe. Ale je dost smutné, že Netflix vykrádá sám sebe v podobě seriálů z nedaleké minulosti s mladými hlavními hrdiny. Zde ale žijí svůj normální život. Který umí být dost nudný, ale zároveň i mnohdy zajímavý. V tomto ohledu mne nakonec i seriál ve finální rovince zajímal. Což se nakonec, u některých na které v této době koukám ani moc nedá říct. Druhá série je nejistotou, možná je to dobře, možná i ne. Nejde o podprůměr, ale zatím ani o nadprůměr. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Ten příběh má samozřejmě náznaky klišé jak hrom, ale všechny potenciální zápory přebijí jednoduše pěkný příběh, který je tak přirozeně obyčejný, že se do něj bez problémů vžijete. Herecké obsazení neznámými herci dopadlo na výbornou, všechny postavy byly velmi dobře zahrané a já osobně jsem si je moc oblíbil. Skvěle se podařilo pohrát si mnoha scénami, které mají tu správnou atmosféru a kvalitní "feel". Je vidět, že to tvůrci zkrátka neodflákli. Pokud máte rádi trochu toho retro, trochu "nezávazné" zábavy a trochu klasického teenage příběhu "kde to dopadne dobře", tak zde jste správně ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Od toporného začátku až po takřka perfektní teen dramedy záležitost. První třetinu série se seriál hledal a nedařilo se mu příliš budovat postavy. Krom hlavní dvojice byla drtivá většina nesympatická až otravná, ale to se v určitou chvíli láme, začne to do sebe pěkně zapadat a po stránce emocí fungovat. Škoda přeškoda předčasného utnutí, protože tohle mohla být novodobá verze Freaks & Geeks (i Peyton Kennedy je taková charakterově obdobná variace na Lindu Cardellini). ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Hlavní trojice nerdů hodně likeable, rychle mě to vtáhlo. Sice se příběh ke konci blížil třetí řadě Stranger Things aka "moji kamarádi jsou posedlí holkama, jdu pryč". Celkově mě hodně bavilo to prostředí devadesátek, to, jak si tam načítají internet v knihovně mě vrací do dětství. :D Mrzí mě, že jsem jako malá nechodila do školy, kde byl filmovej nebo divadelní klub. A je tedy škoda, že pokračování už nebude. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Příjemný retro kousek obsahující klasické coming-of-age prvky, aby uspokojil co nejširší publikum. Dobré postavy, u nichž je škoda, že pod povrch se člověk dostává maximálně u Kate a Lukea, jejichž problémy jsou ještě ke všemu načrtnuty už během prvních dvou dílů, což je ovšem pochopitelné ke stopáži. Milý kousek, který ale není nějak výrazný. (nejlepší epizoda - Maybe You’re Gonna Be the One That Saves Me) ()

Galerie (125)

Reklama

Reklama