Reklama

Reklama

Dundee: The Son of a Legend Returns Home

Trailer 1

Obsahy(1)

V lednu 2018 se na internetu objevily dva trailery lákající na čtvrté pokračování filmů o Krokodýlu Dundeem. Hvězdné obsazení spolu s nedostatkem jakýchkoliv informací o detailech natáčení od počátku vzbuzovaly u veřejnosti pochybnosti o pravosti upoutávky. Tyto teorie se záhy potvrdily během Super Bowlu, kde byl trailer promítán jako reklama australské vládní agentury Tourism Australia. (J.Connor)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

honajz 

všechny recenze uživatele

Fiktivní trailer na neexistující film, který nikdo neplánoval natočit, ale trailer se tak zalíbil, že se diváci celého světa dožadují, aby skutečně natočen byl. Takže hodnotím jen nápad a těch pár vtípků. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Po několikatýdenní mystifikaci, zda jde o opravdový film či pouze reklamu na Superbowl se ukázala být pravdivou bohužel druhá varianta, ovšem i tak jsme dostali zábavných pár minut, ve kterých ze zmíněné hry s diváky a malé stopáže v rámci zvoleného konceptu tvůrci vytěžili maximum možného. A já teď chci ten opravdový film! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby něco podobného někdy skutečně vzniklo, asi bych se na to podíval, už jen kvůli tomu vcelku zajímavému hereckému obsazení. Je to sice FAKE, ale jo, asi u dvou situací jsem se i zasmál a Margot Robbie je sakra sexy ženská. Klidně bych si dal i o trošku delší porci minut – třeba rozuzlení s buvolem, je to sice píčovina, ale pobavila. Dundee byl svého času mým oblíbeným filmem – i dvojka… ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi to přišlo celé jako dosti podivný nápad a když se nakonec ukázalo, že jde jen o fiktivní reklamu na turistický ruch, uvědomil jsem si, že pod taktovkou dobrých herců, muziky a silného příběhu bych si čtvrtý díl na spravení to infantilní trojce docela rád dal. Snad to došlo nějakému pohlavárovi z vyšších míst. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama