Reklama

Reklama

Hlášení o Sáře a Salímovi

  • angličtina The Reports on Sarah and Saleem
Trailer 1

Obsahy(1)

Palestinský muž a izraelská žena jsou spolu přistiženi ve špatný čas na špatném místě. Odhalení mimomanželské aféry odstartuje řetězec katastrofálních událostí. Rozvrácená manželství rozhodně nejsou to jediné, s čím se budou muset vyrovnat... Kradmé souložení vzadu v dodávce – právě to je podstatou vztahu Sáry a Saleema. Několikrát týdně, jakmile Sára zavře svou kavárnu a Saleem je hotov s doručováním. Bylo by lepší, kdyby to nedělali – oba žijí ve svazku s někým jiným a riskují tak své domácí štěstí. Ještě troufalejší je však na jejich aféře skutečnost, že ona je Židovka a on Palestinec. V rozděleném Jeruzalémě tohle významně překračuje hranice soukromého života. Pak jsou spolu Sára a Saleem spatřeni v klubu v Betlémě a krátce na to už jdou Saleemovi po krku bezpečnostní složky z obou táborů. Z prostého mimomanželského poměru se stane špionážní senzace, která navíc získává politický rozměr, neboť Sářin manžel je jedním z vysoce postavených důstojníků v izraelské armádě. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Aky 

všechny recenze uživatele

V životě se může přihodit leccos, co lze pochopit a odpustit si. Jakmile se ovšem do života zamotají úřady, je po pochopení, po toleranci, po snášenlivosti. Úřednické potřeby spolehlivě lidi dovedou k nenávisti. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Slušné drama ukazující komplikované poměry v horkém území. Dobrý příběh o tom, že nevěra se rozhodně nevyplácí a to vůbec nikomu ze zúčastněných. 70 %. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Slušná dráma z Palestíny, ktorá vyniká hereckými výkonmi a zobrazením miestnych pomerov. škoda len, že to nemalo väčšiu gradáciu a vyústenie. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama