Reklama

Reklama

Ferdinand Strobl tráví večer v podniku, kde si páni kupují od žen trochu té lásky. Je stálým zákazníkem Leily a dnes, při sexuálním potěšení zemře na infarkt. Užíval podpůrné tablety, i to mohlo mít na jeho smrt vliv. Majitel klubu Arno se rozhodne, že jeho mrtvolu přemístí. Cestou narazí na policejní kontrolu a jeho pomocník Charlie policistu zabije. Mrtvoly jsou nalezeny hned druhý den ráno. K Benovi dojde hlášení, že Ferdinand byl biskup, kterého osobně znal i prelát Hinter. Pitva prokáže otravu digitalisem. Musel jed pozřít s jídlem. Pravidelně užíval léky na žaludek. Malý stín podezření padá i na Hintera, protože byli se Stroblem kandidáti na stejnou pozici v Římě. Arno potřebuje zjistit, jak je Ben se Sabrinou ve vyšetřování daleko. Proto pošle jednu ze svých dívek, Viky, do penzionu jako hosta. Má za úkol tahat z Bena informace a dostat ho i do kompromitující situace. Tohle všechno se hodí i Rési, která ve Viky opět vidí potenciální snachu. Arno ale bere téměř všechny dívky jako své přítelkyně a to Viky nechce tolerovat. Obzvlášť Leilu nemůže ani vystát. Leila miluje čokoládové pralinky. Do jedné z nich dala Viky digitalis, který vzala mezi léky své matky, která žije v domově s pečovatelskou službou. Odjela na krátkou dovolenou, aby si zajistila alibi. Teď se chystá znovu odletět, protože ze žárlivosti zastřelila Arna. Ben se Sabrinou celou věc odhalí včas a Viky zatknou na letišti. Strobl zemřít neměl. Na sladké nikdy moc nebyl a onu pralinku si vzal v podstatě náhodně. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z řady dílů, v nichž si tvůrci hodně vzali na paškál církev a právě tyto díly patří k těm nejzábavnějším. Biskup, který exne v bordelu během aktu, prolhaný prelát Hinter snažící se výstřelky svého nadřízeného utajit, tupá mlátička z bordelu a ožralý učitel se sklony k sebevraždě, tenhle díl je vskutku zajímavý. K tomu si Sabrina opět dělá prču z Benovy nové známosti a to ani netuší, že jde o na něj nasazenou děvku.:-) Luxusní díl. 65% ()

Fenk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch akčnějších dílů z kriminálem prolezlého městečka Tölz. Velký Beno flirtuje s děfkou v přestrojení a v jedné vypjatější chvilce dokonce vyrve kliku ze dveří. Jako bonus - prelát Hintr. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

ladyViolet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosím Vás, řekněte někdo panu překladateli nebo paní překladatelce (TV Barrandov, 2004), že "die Kirche" v němčině znamená nejen "kostel", ale i "církev". "Náš svatý kostel", "kostel je flexibilní" je zběsilost! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama