Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým zaměstnanců musí pracovat v budově, která právě prochází rekonstrukcí, kde nefunguje protipožární ochranný systém a hrozí únik plynu. Kvůli několika nečekaným událostem dojde k smrtící řetězové reakci v celé budově. Několik lidí je zraněno a uvězněno uvnitř. Michael a Colin uvízli na osmém patře a jediný, kdo je může najít a zachránit je hasič Ray Vargas. Ale když se jim začne osmé patro doslova rozpadat pod nohami, nezbývá jim než vyrazit na dlouhou a nebezpečnou cestu mezi troskami a plameny. Jejich životy jsou ohrožené a osudy nejisté. Musejí bojovat o to, aby se udrželi vzájemně naživu a našli cestu ven z ohnivého pekla. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalost.Laciné televizní efekty,naprosto debilní dialogy,nesmyslné chování postav.Když v domě vznikne požár kvůli plynu,tak první co hasiči udělají,že ho zastaví a ne že velitel hasičů řekne,že v domě utíká plyn,aby tam tedy nikdo nepoužíval mobil.Šéf firmy poručí zastavit vodu do hasicího systému a údržbář to jde klidně udělat i když předtím držkuje,že nemůže porušit bezpečnostní předpisy.No debilita na debilitu.Není za co dát aspoň jednu hvězdu.Tohle je Asylum po kanadsku. ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Plynové potrubí, které se úslužně rozpojí po mírném úderu - to aby hned v úvodu nastartovalo neodvratný běh událostí ... unikající plyn, který nejspíš používá nějaký deodorant - to aby zakryl svou charakteristickou "vůni" ... digitální ohníček, který snaživě provádí digitálními výbuchy - to aby neochudil diváda o jedinečný zážitek ... dohadující se hasiči, kteří zasahují v hořící budově BEZ DÝCHACÍCH PŘÍSTROJŮ - to aby nemohli spolu s obličejem zakrývat i svá duševní rozpoložení ... výtahová šachta vybavená zářivkami, které patrně mají vlastní zdroj elektrické energie - to aby mohly nepřetržitě svítit a svítit a svítit na cestu všem poutníkům výtahovou šachtou ... a tak dále a tak podobně. Bída a utrpení ... amatérské video, shlédnuté víceméně omylem. Jediné záběry, které za něco stojí, jsou vyplýtvány hned v úvodu - zachycují SKUTEČNÉ hasiče a SKUTEČNÉ požáry, nicméně jejich využití mi připadá dosti neetické. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Celý film je vlastně postavený na odporných laciných digitálních efektech, které jsou už samy o sobě solidní peklo, k tomu připočítejte kupu přehrávajících neherců, mizerný scénář, pitomý děj, dialogy jak po lobotomii, pochopitelně i hrozně "emotivní" závěr, a dostanete se do toho nejhoršího pekla, v jakém se lze v daný okamžik ocitnout. Dalších slov netřeba, pokud máte dost odvahy, tak neváhejte, tohle se prostě musí zažít. 0/10. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se měl jmenovat Obvinění. Většina dialogů zní: Ty za to můžeš, já za to můžu, oni za to můžou, je to vaše chyba, je to naše chyba, on to nebyl, ty to jsi, já to byla, on to měl být, tys měl být tam, já tady nejsem, on tu není a ty tu jsi, vy jděte támhle, on tam nesmí, co tu děláš, kde jsi, kde jsem já, je to tvoje vina.... a to vše výkřiky. Naprostá debilita, která bolí do hlavy. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Vyprostí ženu z výtahu a ten hned na to spadne a exploduje. Týpek otevře dveře od schodiště, zahlásí šéfovi, že je vše OK, hned po tom ho odnikud smete výbuch s digitálními plameny a na šéfa odněkud spadnou trosky. A už jsem vám říkal, že požární systém ve stropě nemůže kapat a že ty trubky jsou pod pořádným tlakem? Vážně tu vodu v celém baráku vypínat nemuseli. Jo a nikdo si toho nevšiml? Tohle je geniální film! :D ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama