Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Právnik Bong Sang-Pil (Lee Joon-Gi) sa vracia do rodného mesta potom, čo mu niekto pošle záhadný zápisník plný informácií o žene, ktorej sa chce pomstiť. Keď bol malý, zabili mu pred jeho očami mamu, a preto ho od malička vychovával jeho strýko - gangster. Následkom toho využíva pri vykonávaní svojej profesie aj nekonvenčné praktiky. Stretne mladú, nedávno suspendovanú právničku Ha Jae-Yi (Seo Ye-Ji) a zamestná ju ako sekretárku vo svojej malej advokátnej kancelárii. Spolu sa rozhodnú postaviť bezpráviu a začnú rozmotávať klbko tajomstiev. Hlavným miestom boja právnikov je však súd. Ako sa teda vysporiadajú s problémom, že ich úhlavným nepriateľom je sudkyňa? (Eawy)

(více)

Recenze (11)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tak jo, další kousek ze soudního prostředí je za mnou. Na to, jak jsem seriál ze začátku rozpačitě přežvykovala a váhala nad jeho kvalitami, mi nakonec chuť nepokazil. Vlastně naopak, ke konci to byla super jízda. A v ní pro mě byl jednoznačně nejzajímavější postavou Choi Min Soo jako Ahn Oh Ju, jehož akcent je nezaměnitelný. Úplné nadšení ve mně tentokrát nevyvolal Lee Joon Gi, který postrádal hlubší charakter, byl nijaký. Naštěstí to vyrovnávala jeho partnerka Seo Ye Jin, jejíž postava byla fajn změnou od klasických, naivních hrdinek. A asi i kvůli ní a vztahu, jaký s právníkem měli, nakonec můžu seriál s klidným srdcem označit jako nadprůměrný. 3,5* ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Vynechám-li veškeré plánování a pohledy do zázemí záporných postav, tak to bylo skvělé. Bong Sang Pil a Ha Jae Ji tvořili skvělou dvojku, do toho jim hrála dobrá hudba a lítaly rány. Bohužel BSP věděl vše hned od začátku, HJJ to zjistila velmi rychle, a pak to bylo naprosto předvídatelné - úspěch, průšvih, a nahoru, dolů a stále dokola. Navíc již zmíněné plány záporáků zabraly možná i polovinu. Vlastně do teď nechápu, proč to tak vůbec točí?! Není cílem diváka překvapit? Ne jim dát úplně všechny informace? ()

Reklama

Krysap 

všechny recenze uživatele

Scénáře některých seriálů jsou opravdu jako přes kopírák, také tento přináší tak obyvklé téma pomsty na nedotknutelných tam nahoře. Ale já mám přesně tenhle typ příběhů ráda. Tentokrát musím vyloženě pochválit perfektní obsazení. Líbil se mi jak hlavní pár, tak proradná soudkyně a hlavně gangster An O-Joo, který byl hlavně v posledních pár dílech naprosto luxusní. Dávám solidní 4*. P.S. Lee Joon-Ki trpí anorexií? Takhle vyhublýho chlapa jsem už dlouho neviděla.. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Začátek byl dobrý, seriál se hnedka rozjel. Bohužel po čase (asi tak od 6. epizody) začal trochu stagnovat a už to nebylo ono. Uškodila mu hlavně dlouhá minutáž a zbytečné natahování jednotlivých scén i celé zápletky. Zlepšení přišlo ke konci, kdy začal děj vrcholit. Bohužel úplně poslední epizoda v tomto trendu nepokračovala a z ní u mě převládlo rozčarování. Jinak z hereckého obsazení musím pochválit hlavně výkony Hye-young Lee jako soudkyně Cha a také Choi Min Soa jako An Oh Jua. Hlavní duo mě naopak trochu zklamalo. Lee Joon-gi jako právník Bong Sang Pil mě bavil hlavně ze začátku, poté se mi docela okoukal. A kdo mě vůbec nesedl bylo jeho kolegyně advokátka Ha Jae-Ji, která mě ke konci už iritovala skoro v každé scéně. Také jsem neviděl jakoukoliv chemii mezi hlavní dvojicí, to už by to Sang Pilovi více slušelo třeba s prokurátorkou Kang. Ve výsledku je to trochu lepší průměr, což je škoda, potenciál to mělo větší. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý seriál, právnické prostredie ma väčšinou nudí, ale tu bolo správne dávkované a samotnej súdnej siene nebolo priveľa, prevládala akcia, romantika nechýba. Postupné odkrývanie súvislostí, príčin a následkov bolo veľmi zaujímavé. Nebyť záverečného dielu, bola by som dala 5 *, ten posledný diel mi prišiel trochu bez vášne, čakala som niečo dramatické, hlavne čo sa týkalo záverečného odhalenia, ale nejako to vyšumelo do stratena. Taktiež mi v záverečnom diely chýbal nejaký prejav citov hlavnej dvojice. Hudbu som vlastne ani nepostrehla, bola tam skutočne len ako dokres. Joon-ki Lee je zlatý, ale pár kíl naviac by mu neškodilo :-) ()

Galerie (197)

Zajímavosti (4)

  • „Tak dlouho, jak jen to pro herce bezpečné, točím všechny akční momenty, všechny ty bláznivé výpady a výskoky výhradně sám; je to tak přirozené a pro diváka o to zajímavější. Vše bylo navíc během celého procesu docela zábavné, užívali jsme si to a je ve výsledku velká škoda, že nemají diváci možnost vidět všechno, co jsme natočili, protože spousta akčního materiálu byla nahrazena nebo ve výsledku nebyla použita vůbec.“ Herec Joon-ki Lee se také, a to nejenom výhradně k potřebám seriálové role, začal učit bojové umění Jiu-Jitsu, které ho, jak sám na adresu vlastního charakteru přiznává, zcela pohltilo: „Nikdy jsem tak docela neměl žádný vážný koníček, kterým bych ve svém volném čase žil. Nyní mám tohle a překvapil jsem sám sebe, když jsem zjistil, jak moc mě to pohltilo; čas od času mám problém opustit tělocvičnu, jak rád bych ještě se svým instruktorem pokračoval.“ (Conspi)
  • Ve svých seriálových postavách se jihokorejská herečka Ye-ji Seo vyžívá asi tak jako patologický lhář ve svých lživých představách. „Ještě jsem se nedokázala zcela oprostit ze své předešlé role, v níž bylo tolik mezilidské hravosti a přímých verbálních konfrontací, které mě vždy dokázaly rozpálit, a už bych se měla připravovat do role další. Myslím, že jsem se své role obhájkyně Jae-yi Ha mentálně ještě zcela nezbavila. Stále se k ní vracím a dokola si přehrávám některé momenty, které mi utkvěly v paměti.“ A víte, co mě pobavilo ze všeho nejvíc? Členové natáčecího a doprovodného televizního štábu na hereččinu adresu prozradili, že si na její triko užívali několikadenní dovolenou v hotelu, který jim sama iniciativní herečka za jejich odvedenou práci a ochotu sama vybrala a zaplatila. (Conspi)
  • Zajímavé nebude jen sledovat ústřední seriálovou postavu, jak tvrdě se postaví všem svým oponentům, ale také spolupráci jihokorejského herce Joon-ki Lee a televizního režiséra Jin-min Kim. Ti se totiž už jednou setkali, a bylo to přesně před jedenácti lety, kdy z toho vznikl poměrně dost populární seriál Time Between Dog And Wolf. Joon-ki se i pro tuto roli - tak jako pro všechny, mimochodem - připravoval víc než důkladně. Svoji hereckou přípravu zahájil bojovými postupy úpolového bojového systému Ju-jitsu, kombinujícího dohromady tří formy japonských bojových umění beze zbraně - juda, karate a aikida. Herec, důkladný a precizní, stále si nosící svůj scénář, si také střihl všechny nebezpečné kousky bez asistence svého hereckého dubléra. „Jsem opravdu velice rád, že mám po jedenácti letech možnost opětovně pracovat s režisérem Jin-min Kim. Pro co nejlepší výsledek udělám, co bude v mých silách. Stejně tak věřím, že sám sebe dokáži prezentovat z odlišné herecké stránky, než jakou diváci znají.“ Prozradil samotný herec během prvního natáčecího dnu, aby jeho režisérský kolega dodal: „Joon-ki, ústřední postava celé série, tedy právnický boss Sang-pil Bong, se do své role ponořil doslova od hlavy až k patě. Jeho emocionální projev zachází až za hranice mých vlastních očekávání.“  (Conspi)

Reklama

Reklama