Reklama

Reklama

Hrůza v hotelu Cecil

(seriál)
  • USA Horror at the Cecil Hotel

Obsahy(1)

Dívka ve vodní nádrži: Elisa Lamová se zapíše v nechvalně známém hotelu Cecil v Los Angeles a ihned poté zmizí. Stává se tak další obětí v řadě podivných případů. Co se jí přihodilo?
Pokoj č. 1402: V hotelu Cecil byli ubytováni nejbrutálnější vrazi Los Angeles. Novinář Jack Unterweger je na stopě Richarda Ramireze, toho nejnovějšího z nich.
Souvislosti: V nechvalně známém hotelu Cecil v Los Angeles je smrt vždy podezřelá. V roce 1962 jsou zde v kaluži krve nalezeni starší muž a mladá dívka. Vyšetřovatelé si s případem nevědí rady. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mám rad ID TV, ale tento súbor troch dokumentov nebol spracovaním najlepší. Pozrel som si ho najmä kvôli druhej časti, keďže tá súvisí s netflixovským seriálom Zmizení v hotelu Cecil, no a keď to porovnávam, tak je to možno aj o dve triedy nižšie. Málo faktov na úkor vymyslených detektívnych scénok a všetko je strašne rýchlo odbúchané. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Další z rady z inscenovaných dokumentov s minimom autenticity od “ID”, ktorý formou spracovania pripomína skôr poviedky pre dospelých. Až na druhú epizódu, ktorá prekvapí twistom v závere, je to v skutku slabšia varianta spracovania krimi dokumentov. Priemer. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama