Reklama

Reklama

Příšerky z vesmíru

  • Německo Luis und die Aliens (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Planetu Zemi čeká invaze animované kosmické legrace. Pokud jste si mysleli, že ve vesmíru je život, měli jste samozřejmě pravdu. Na dohled modré planety krouží obrovský mezihvězdný křižník plný mimozemšťanů všemožných tvarů, velikostí a se zcela nahodilým počtem očí, uší nebo rukou. Tři ufonští kamarádi si na něm naladí vysílání teleshoppingu a okamžitě se zamilují do speciální, bezkonkurenčně nejlepší masážní matrace za tu nejlepší cenu. Je báječná a musejí ji mít. Rozhodnou se, že si ji pořídí a potají se k nám vydají v létajícím talíři. Jsou to ale ťulpasové, dělají blbosti a místo hladkého přistání ztroskotají. Luis je pozemský kluk, trochu samotář a díky tátovi v mimozemskou inteligenci vždycky věřil. Teď řeší hrozbu toho, že bude muset z domova na internát, když z okna uvidí létající talíř. Podivně kličkuje, dělá výkruty a nakonec to napálí do stromu kousek od jeho domu. Potkává bláznivou trojku ufonů a hned je mu jasné, že s nima bude zábava. Jeden se tváří jako velitel, ale myslí jen pár minut dopředu, druhý vyhrožuje, že všechny okolo promění, i když to neumí, a třetí je poživačný milovník života a žen z jakékoliv galaxie. A všichni se umí proměnit, v co chtějí. Potrhlí ufoni Mog, Nag a Wabo se s člověčím klukem Luisem dají dohromady a společně rozjedou velkolepé dobrodružství galaktických rozměrů. Potřebují získat vysněnou matraci, poradit si s ředitelkou internátní školy, zkusit nezanechat za sebou úplnou paseku a taky se nějak musí dostat ze Země. A všechny nakonec čeká velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (44)

kacka274 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh, vtipný a veselý, místy dojemný... animace podobná pixaru. Oproti jiným animovaný příběhům je možná jednoduchý děj, ale nechybí pŕekvapení v závěru a pro mě důležité: nejsou tu sprostá slova a vulgární narážky, které i do dětských filmů tvůrci často propašují zřejmě ve snaze zalíbit se dospělému divákovi. Zasmáli jsme se děti i já i bez toho. ()

janmatys 

všechny recenze uživatele

Tak předně si probereme klady ... jedna hvězdička za skutečnost, že by se to MOŽNÁ mohlo líbit dětem. No a nyní tedy zápory ... německá s*ačka je z toho cítit každým coulem - animace a grafika jsou celkem příšerné, postavy krajně nesympatické, děj nesmyslný a vše má kvalitu zhruba jako překlad originálního názvu tuzemským distributorem. Jedním slovem je to TRAGÉDIE! ()

Reklama

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Animace fakt pěkná. Těšil jsem se hlavně na prostředí, ale nějak to zastínila ta nehorázná nuda. Děj úplně bez nápadu a třeba nějaký vtip? Ale kdeže. Tak aspoň já se o něco pokusím. Víte, jak se říká pěkné slečně v Německu? Turistka. A víte, kde vznikají dobré animované filmy? V Německu určitě ne. 2* ()

cica 

všechny recenze uživatele

Ja netuším aké artové hodnoty by mali hľadať dospelí v animáku... stále hodnotím rozprávku z pohľadu detí. A Luis a ufóni bavili. Pätnásť deciek sedelo v kine a smiali sa, tancovali, občas vážne sledovali smutnejšie scény. Asi dva krát išli ostentatívne odniesť smeti do koša, keď príbeh spomalil. Keď to porovnám s animákom Autá 3, ktorý je tu v červených číslach a ktorý deti nedokázali dopozerať, pretože ich nudil kompletne celý, tak je to veľký rozdiel. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro nejmenší. Bohužel se ale ani nesnaží ničím překvapit ba co víc pokusit se bavit i jejich rodiče. A jak jsme už v nedávné minulosti viděli, s trochou kreativity a snahy jde vytvořit brilantní animovaný film pro všechny, tohle děti ani bavit nebude a dospěláci ocení jen velmi krátkou stopáž, takže to jde přežít i bez úhony. Jinak se tomu ale vyhněte obloukem. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 2. března 2018 na filmovém festivalu Luxembourg. (ČSFD)

Reklama

Reklama