Reklama

Reklama

The Russian Bride

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Starší zámožný muž Karl Frederick (Corbin Bernsen) sa kvôli samote snaží nájsť svoju spriaznenú dušu, no nedarí sa mu. Na internetovej zoznamke jedného dňa narazí na sympatickú Ninu (Oksana Orlan). Háčik je však v tom, že ona je z Ruska a on žije v USA. Vďaka svojmu bohatstvu ju Karl presvedčí, aby spolu s dcérou priletela k nemu a začala u neho žiť. Z ošarpaného paneláku sa matka s dcérou presúvajú do majestátneho sídla a vyzerá, že sa pre nich začína život ako v rozprávke. Postupom času ale začína byť jasné, že o rozprávkovom živote nemôže byť ani reči... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci ani s veľkou snahou nedokážem pochopiť. Napríklad prečo niektorí užívatelia si do komentára prilepia vyššie uvedený obsah filmu, ktorý tu vidí každý pomaly aj v Braillovom písme. Konkrétne jeden tu takzvaný odborník na horory ze Senice urobil to isté a nakoniec k tomu pripísal niečo o filme v rozsahu takmer diplomovej práce, ale z jeho 28 riadkov som sa aj tak hovno dozvedel. Takže na protest ja tiež k filmu poviem to isté, čo on, ale bez skopírovaného obsahu filmu. Odo mňa máte teda čisté a nefalšované hovno, a to dokonca bez použitia funkcie Copy/Paste.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mučivě dlouhé drama se nakonec promění v jatka. Vcelku předvídatelný příběh mladé ruské matky, která se od tyranského manžela uchýlí se svojí dcerou do náruče chápavého amerického dědka. A je jen otázkou času, i když toho filmového dosti dlouhého, kdy dědek ukáže svoji pravou tvář a vyjeví skutečné úmysly. Slušná kamera a velmi dobrá hudba dají zapomenout na pomalé tempo. Plíživá hrůza. Osobně si nemyslím, že duch měl být skutečný, spíše šlo o představy dívky pobývající v pro ni strašidelném domě, každopádně nešlo o nijak rušivý prvek. Dal bych tři, ale závěr si samostatnou hvězdu zaslouží. Plivu na váš hrob a Carrie. Téměř tři čtvrtiny filmu jsou pro trpělivého diváka, což já tentokrát byl. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Paráda. Konečně se zase vynořil hororovej režisér, kterej má styl, koule, cit pro nadsázku a krveprolívání, a filmy mu (až na pár zaškobrtnutí) drží pohromadě. Spolu s Joe Begosem a lidma z RKSS oživili současnou zdechlou indii produkci, a ukazují těm vyměklým fňukajícím močkám, jak se to má dělat, aby měl raimi radost. Už dlouho předlouho jsem u novějších filmů nezažíval takový potěšení jako u Savaged a The Russian Bride. Takhle se dělají zábavný béčka, saláti! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Všechno zpočátku vypadalo jako nějaká kouzelná romance, kterou nás krmí v každém druhém filmu či telenovele. Chudá žena (tady i s dítětem) si vezme bohatého pracháče a doufá ve šťastný a pohodový život jako v pohádce. Ne, určitě to není zlatokopka, jen vyměnila nuzný byt v paneláku za honosné sídlo a kriminálníka za starého dědulu, který zbožňuje orální sex. Seznamka je plná fejků, nicméně děvčata z východu jsou velkým lákadlem a hlavně jsou docela pěkné. No prostě romantika jak blázen, ovšem jen do doby, kdy se růžový opar rozplyne a napovrch začne vyplouvat děsivá skutečnost. Corbin Bernsen rád hraje nejrůznější psychopaty a i tady mu role byla napsána pěkně na míru. To však nepočítal, že se z vděčné a ustarané matky, stane vražedný stroj, pokud ji zaženete do kouta a ona si šňupne trochu toho kokainu. Jo tenhle bílý prášek tu hraje rovněž podstatnou roli. Na temnou a drsnější stránku tohoto příběhu si však musí divák počkat téměř až do samotného konce. Potom se ovšem romance jako mávnutím kouzelného proutku promění v docela krvavou a brutální podívanou, která jistě potěší nejednoho fandu hororových filmů. Že to bylo až moc přehnané? No a co, hlavně že krev stříkala na všechny strany, vydloubávaly se oči, ustřelovali prsty, rozbíjely hlavy. Rázem se zlepšila i samotná atmosféra a nebýt té zbytečné „duchařské vložky“, byl bych snad i nadmíru spokojený. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Akonáhle horor dospeje k tomu, k čomu to dospieť muselo, je to celkom fajnový masaker. Všetko ostatné ma nebavilo. Ojeda nie je podľa môjho názoru režisér, ktorý je natoľko vyspelý, aby dokázal vytvoriť nejakú "depresívnu" atmosféru, a o nejakom súcite s postavami či snahe zapôsobiť obetavosťou matky vo vzťahu k dcére tu nemôže byť ani reči. Navyše sa tu vyskytovali nadprirodzené prvky, ktoré tu vôbec nemali čo robiť. V jeho predchádzajúcom snímku "Savaged" mali aspoň normálne opodstatnenie, v tomto prípade nie. Myslím, že režisér má talent v trochu inom smere. Síce sa film tvári vážne, no brať sa vážne nedá. To ale neznamená, že by to bol vyložene prepadák, teda aspoň mne to ničím neublížilo. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama