Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čozen a Daniel vymyslí riskantní plán namířený proti Terrymu. Robby a Johnny v Mexiku hledají Miguela, který tam odhalí pravdu o svém tátovi. (Netflix)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se, že (kromě osvědčeného dua Johnny a Daniel) budou v páté sérii nejzajímavější rozpolcená Tory (zbytek mladých opravdu platí za nudné až otravné středoškoláky), navrátivší Chozen (se kterým se Daniel kdysi v Okinawě dostal do konfliktu kvůli dívce Kumiko) a hlavní záporák Terry Silver. Miguel zatím v Mexiku odhalí pravdu o svém tátovi a uroní pár slz. Brrr. Zaměřme se proboha zpět víc na dospěláky, kteří mezi sebou mají dlouhou a komplikovanou historii. Dosud platilo, že ač tvůrci tak nějak pořád operovali na hraně naivity a furt spoléhali na nostalgii, divák měl nakonec stejně úsměv od ucha k uchu. Snad to klapne i tentokrát. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady pro mě začíná 5. série Cobra Kai!!! Furt tam jsou nějaké hloupé momenty, ale oproti prvnímu dílu je to nic. Silver, Chozen, Hector a dokonce i Miguel tenhle díl naprosto táhnou (druhou stranou, jak by taky ne, když tu skoro nikdo jiný není). I přesto že to furt nedosahuje kvalit předchozích řad, tak teď už můžu říct že mám hype na zbytek série. 70% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama