Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepříliš úspěšný investiční bankéř Jeff (Jason Ritter) a jeho nevázaná sestra Marla (Emmanuelle Chriqui), která holduje večírkům, jsou dva Newyorčani, jež byli pozváni svým bohatým otcem Edem na jeho krásnou novou chatu v severním Ontariu. Jeff a Marla s hrůzou zjistí, že se Ed (James Brolin) hodlá oženit s Sherry (Christine Lahti). Sherry má tři děti se třemi různými muži a Jeff i Marla jsou tudíž přesvědčeni, že si Eda bere jenom pro peníze. Jen co Jeff s Marlou dorazí do domu u jezera a poznají svou budoucí nevlastní rodinu, všechno začne jít od desíti k pěti – zvlášť poté, co jim Ed a Sherry oznámí, že plánují další přírůstek do rodiny. Jeff a Marla si uvědomí, že se jejich šance zdědit lví podíl otcova bohatství rázem rozplynula. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z celkového hľadiska slabší podpriemer. To, čo by malo byť vážne nie je brané vážne a naopak, čo by mala byť „komédia“, tak to nie je dostatočne „vtipné“. Z hereckej stránky priemer bez výraznejších výkonov. PS: „Co je heslo?“ „Bruce Lee“ Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to o tom, jak si starý otec rodiny opatří novou ženu a teď se jejich děti a partneři poprvé sjedou na společný víkend. Asi to mělo bejt vtipný, jenže ono nějak není. To nejsou moc reálný lidi, spíš prvoplánový postavičky. Což by třeba u bláznivé komedie nevadilo. Tady to vadí. Ani jednou jsem se u filmu nezasmál nahlas. A po hodině jsem to vzdal a vypnul. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že zde jsou mnohá vtipná místa jako třeba když při vykreslování charakterů party v divočině řekne městská fiflena "Poznala jsem Davea v baru, takže kdo tvrdí, že se v opilosti láska nedá najít, plete se. Moje oblíbený zvíře je prasátko, protože je růžové. Oblíbený pořad Když hvězdy tančí a taky věřím v zákon přitažlivosti a v sílu úmyslu.". Možná by místo filmu stačilo divadelní představení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nakonec to bylo lepší a zajímavější, než jsem čekal. Takové trošku modernější pojetí rodinného tématu, o tom, že rodina je možná (nebo může být) více stav mysli než něco založené na fyzických/reálných/hmatatelných základech(důkazech (nebo sakra nevím jak to vyjádřit. Takové trošku (ano, možná idealistické) popření hesla - krev není voda. Co když ale na tomhle moc nemusí sejít? 3.5* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To si takhle dáme dohromady pár herců. Nějaký neznámý novoty, k tomu pár zarputilejch pardálů a všechno to vhodíme do jedné hodně neortodoxní rodiny, která je všechno možné, jen ne normální. A i když se to tváří hodně průměrně, tak sem tam tenhle film nabídl nějakou hlášku. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama