Reklama

Reklama

Recenze (3)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nikdo tu k tomu ještě nic nenapsal, tak nejdřív OBSAH: Vousatej chlápek žijící v dobrovolném exilu v divočině za městem, válečný veterán a syn z významný a bohatý rodiny (jak se dozvíme později), zahlédne při zimním lovu jinýho chlápka, který v lese cosi vyhazuje z auta a odjíždí. To cosi je v plachtě zabalená, skoro mrtvá žena. Ošetří ji u sebe doma a ještě než se probere z bezvědomí, vydává se do města po stopách pachatele. Teď KOMENTÁŘ: Poloamatérské béčko jedna báseň. Až na vyližprdelní ruční kameru mi perfektně sedla forma i příběh - pomalé tempo, syrový, málomluvný a minimálně akční děj, nádherná komorní smyčcová hudba. Motiv na vcelku všední notu, podaný s takřka McCarthyovskou existenciální strohostí. A s trochu nečekaným závěrem (který mě potěšil). Kromě hudby mě zaujal i typově skvělý představitel hlavní role. Naproti tomu postava pachatele byla nadbytečně zkarikovaná a jeho počínání mi nedávalo mnoho smyslu; no vy byste snad někdo někde pohodili vámi zamordovanou mrtvolu vašeho příbuznýho (manželky, jak vyplyne až ze závěrečných titulků) a nechali ji jen tak ležet na zemi u cesty v kapse s dokladama, aby vás co nejdřív dostali poliši?? ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

To byla , ale píčovina, která si hrála na áčkový thriller. Tak, že chlap jde lovit zvěř a najde tam ženskou, kterou někdo chtěl zabít a pohodil ji tam (proč ji pohazoval na pozemku kde někdo žil a pravidelně lovil nevíme). Tak, že si ji vezme s sebou a jelikož má u sebe i peněženku s doklady (opravdu by někdo byl tak blbej a nevyhodil to zvláště v městě kde se každý zná?) tak se vydá hledat někoho kdo jí to udělal. Hned na první pokus ho najde a pak zabije konec. Z 83 minut se zde 14 minut vůbec nemluví pak 40 minut dotyčný pronásleduje toho vraha ve stylu jde s ním do kina jde s ním do hospody a pak diváci zjistí, že ho znal (režisér to věděl od začátku jen se snaží být důležitý a kamuflovat to) to už jsme na 53 minutě bude se něco dít dále zklamu Vás nebude 20 minut se budou procházet v lese a lovit a pak 2 minuty ho bude vraždit nakonec vyleze ta ženská a konec filmu. 5 procent za tu štětku co vylezla 30 minut před koncem z bytu a byla v sexy prádle. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Dráma o vine a rozsudku príliš priamočiarom deji o podivnom prenasledovaní. Ak niekto cíti, že je za niečo vinný a snaží sa pritom zbaviť vecí, ktoré by ho mohli doznať, by bol pri svojom konaní oveľa ostražitejší. Tento béčkový príbeh, nie práve s presvedčivými hereckými výkonmi, vo viacerých fázach s nepodstatným až nudným dianím, čo si ale naopak žiadalo hlbšie analyzovať skutočnosti podstaty deja i zainteresovaných postáv. Navyše keď malo dôjsť ku konfrontácií samotnej pointy, réžia to náhle zabalila, aby sa zbavila zodpovednosti správne odhadnúť záver, ktorý nemal logiku. ()

Reklama

Reklama