Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent MI6, Andrew Hathaway, byl právě odhalen. Teď ho mučí poskok velkého drogového obchodníka Donovana, Doyle. O tři roky později je to Hathaway, kdo v pozici řídícího důstojníka MI6 rozjíždí akci právě proti Donovanovi. Ten teď neprožívá šťastné období. Zrovna se dozvěděl, že jeho žena Vicky utekla společně s jeho účetním. Na cestu z Donovanovy luxusní bahamské vily si vzali všechny Donovanovy peníze. Je to nemilá komplikace. Donovan má totiž právě zaplatit svému obchodnímu partnerovi, kolumbijskému narkobaronovi Carlosovi, za dodávku drog. Vše se zkomplikuje ještě více, když Donovan zjišťuje, že je jeho patnáctiletá dcera Zoe závislá na drogách, které on sám prodává. Donovan začne ihned jednat… (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

za mě naprostá katastrofa.Výběr herců,režie a též scénář.Zazdil to český uhuhlaný dabing -  klasicky se ztrácející v doprovodné hudbě a v hluku.Docela jsem se těšila protože Britové krimi umí ale tohle spadlo do USA klišé!Za tím si stojím.Scény s "kouřením"mohli minimalizovat anebo vůbec netočit.Praštěná dcera  a kapří pohled fotra..... ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Roztahaný film se superpadouchem, který působí jako "myši snězte si mne". Celkově to ani průměru nedosahuje. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Angláni strašne radi točia filmy o drogách. A strašne radi to prekombinujú, daju veľa postáv, fízlov, zvraty a všetky tieto hovná. Dobre, len čím dlhšie som to pozeral, tým viac mi bolo jedno, čo sa s postavami bude diať, kam sa to bude uberať a kto koho nakoniec zapáli. Príliš prekombinované a sterilne podané. 2 z 5 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama