Reklama

Reklama

Komisař Rex - Série 1 (1994) (série)


Diagnóza vražda (S01E07)

(epizoda)
  • Rakousko Diagnose Mord (více)

Obsahy(1)

V psychiatrické léčebně zemřel za neobjasněných okolností už třetí pacient. Primář a zaměstnanci k tomu odmítají cokoli říct, komisař Moser se tedy rozhodne proniknout na místo činu jako pacient. Předstírá, že se chce vyléčit ze závislosti na alkoholu, a brzy zjišťuje, že všichni zesnulí byli právě alkoholici. Neunikne mu ani podivné chování personálu. Policistovi Stockingerovi se podaří propašovat na kliniku věrného Rexe, který se trpělivě skrývá v kůlně na zahradě léčebny. Netrvá dlouho a kdosi se pokusí připravit o život i komisaře Mosera... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nedáme si panáka na rozloučenou?" "Na policajta seš docela dobrej chlap!" "Stav se někdy... až budeš střízlivej, hahaha!" "Chachacha..." Na takové a podobné hlášky se v této epizodě můžete těšit.... Jinak poměrně napínavý díl, ta sestra v léčebně sice z minuty na minutu úplně změnila charakter, ale tak co už... Ale to, co mě nejvíc potěšilo, byl krásný Leopold kirche, který je zde vidět několikrát a z více úhlů. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som sa náhodou veľmi príjemne a mrazivo bavila, aj keď to bolo typicky rakúsko- nemecky nemastné- neslané a v konečnom dôsledku vlastne hovadina. Odkedy máme vlčiaka pozorujem, že je ozvučený asi ako aj Rex, takže pokňučávanie, popiskávanie, mrmlanie a tiež záujem o loptičky, kostičky a pantofle bude asi charakteristický. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějem to trochu připomene Slyův D tox, ale tady jsem se bavil o dost líp a po shlédnutí tohoto dílu jsem musel konstatovat, že jako zasloužilého alkoholika mě do léčebny, aby mě tam někdo oddělal nikdo nedostane.85% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama