Reklama

Reklama

Štiky

(pořad)

Obsahy(1)

Možná jste už o nich někdy slyšeli. Štikovi a Koktovi. Mají starosti, sny, lásku i radosti. Je to jedna velká emocemi nabitá rodina. A pokud jste si mysleli, že už vás nic nemůže překvapit, tak tahle rodina vás vyvede z omylu. Tohle není žádná reality show, tohle je realita. Skutečný příběh neskutečné rodiny. Nenechte si ujít napínavou telenovelu z českého rybníčku. (TV Prima)

(více)

Recenze (154)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Njn, lidstvo bylo (a bude) vždycky fascinované úchylkami, abnormalitami, bolestí, smrtí a v neposlední řadě - debilitou. Takže se nedivím, že někdo na TV Prima vymyslel, zprodukoval, natočil a nacpal do televize tuhle partu debilů. Navíc převážně odporně tlustých debilů. Neviděl jsem ani jeden díl a vůbec toho nelituji (čas lze využít podstatně smysluplněji). Ale protože jsou upoutávky všudypřítomné, nechtěně jsem shlédl několik scén, rozhovor s tlustými debilkami a s nějakým odbarveným psychopatem, který je všechny, jak pevně doufám, co nejdřív povraždí. A pak sám "zhyne bídnou smrtí" v plamenech pece na tu jejich tzv. "pizzu". A povraždí je všechny, včetně producentů a těch, kteří tuhle debilitu schválili do vysílání. Copak český národ málo ujíždí na bizarnostech, když má na hradě to, co tam má a za předsedu vlády něco podobného? Je nutné kazit národní vkus ještě vysíláním takovýchto sraček? To nedokáže Prima natočit něco normálního, nebo lépe něco "ducha povznášejícího"? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V našem zatuchlém rybníčku se potuluje pěkná řádka vypečených vodních obratlovců…..ovšem tyhle Štiky jsou opravdu extra materiálek. Chápu, peníze nečpí a kaviár je třeba za něco kupovat, každopádně, čeho je moc, až se oko utrhne. A to, kdo mne zná tak ví, že se žádné reality show nebráním a žádný bizárd mi nepřijde až tak bizardní…….ruku na srdce, já se vyloženě těšil. No, už jsem se dotěšil. Nemám problém s tím, že Kokta si potřebuje vydělat na nové zuby – že Charlotte má IQ zlomeného pravítka – že ten její nesrozumitelně mluvící nabíječ snad musí být najatej herec - že „Pornele“ by měli odebrat psa i syna – že stará Štika je exot, kterému se rovná v této republice snad už jenom Vlasta Plamínek – že otec si dělá z ostudy kabát. Je mi to šumák, nakonec o tom to je. Ale tohle je každou minutou stejné, uřvané nic, nic a nic. A když tohle říkám já, tak mi to NIC zatraceně věřte. ()

Reklama

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem jen tu upoutávku. Výčet činností, které bych dělal raději: strkal mokré prsty do elektrické zásuvky, sypal si Savo do očí, přivřel si varle do zipu... lidi, neblázněte. Nepodporujte tuhle... famílii z panoptika. Jediná Ornella se kdysi snažila jakž takž trhnout, ale nyní do té žumpy hupsla střemhlav šipku. Já teď kliknu na "odeslat komentář" a tiše zapomenu. On to je nejlepší trest pro tyhle slávychtivé tlusté zrůdy. ()

Lykos

všechny recenze uživatele

Opravdu by mě zajímalo, kdo na Primě vymyslel, že by byl zapotřebí takovýto pořad. Někde jsem četla, že paní Monika prohlásila, že to bude jako Keeping up with Kardashians. Z hlediska zbytečnosti takovéhoto formátu jistě. Nemyslím si, že jsou Kardashianovi proslaveni smyslem pro humor, ale představuju si, jak se Kim a ten její mameluk válejí smíchy po zemi po shlédnutí pěti minut tohoto. Ti z Vás, kteří jste to neviděli, velice chybujete. Těžko byste jinak tipli, že Ornella může působit téměř normálně a inteligentně. Ve srovnání s paní Monikou (to je ta sexy mladice) je totiž každý členem Menzy. Zajímalo by mě, zda se členové rodiny toho projektu účastnili čistě jen pro peníze, anebo zda věří, že ostatní spoluobčané hoří touhou vidět jejich obývací pokoj. U Kokty je to jasné, potřebuje vydělat na zuby. Ruku na srdce, řekněte mi číslo účtu a já mu nějakou tu kačku taky pošlu, protože dívat se na něj je skoro až bolestivé. Pořad také doporučuji všem, kteří nadávají na programovou nabídku ČT. Zkrátka: Jen tak dál, Primo, jen tak dál! ()

Luk Skywalker odpad!

všechny recenze uživatele

Bulvár tím žije a je toho plný internet, tam jsem se podíval na první díl, co to bude za emocemi nabité divadýlko a bylo - jedna afektované p*ča, řve po svých dcerách, které jsou drzé nebo blbé (nebo obojí), za manžela má podpantofláka, který ale sem tam překvapí jsou účastí a nějakou poznámkou, Kokta je relativně známý, vlastně kvůli němu se bulvární média začala zajímat o rodinu Štikových, ještě tam je jakýsi radoby raper, který chodí s tou druhou Štikovkou. Jestli tohle není hrané pro kamery, tak je podivující, jak hluboko jde s televizní tvorbou klesnout. Tohle dílo má 7% a to ještě hodně, na hodnocení odpadu stačil jeden díl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Na premiérový díl se 23. 4. 2018 dívalo 298 000 diváků ve věku 15-69 let. O týden později sledovanost poklesla na 241 000, 7. 5 .2018 se na třetí díl dívalo 262 000 diváků. S ohledem na pokročilou hodinu začátku pořadu (21:30) představuje share přes 11% pro komerční televizi solidní výsledek. Share prime timeového Modrého kódu (od r. 2017) se pohybuje okolo 20 procent. (klukluka)

Reklama

Reklama