Reklama

Reklama

Patriotka: A Star Trek Fan Production

Krátkometrážní / Sci-Fi
Česko, 2019, 15 min

Obsahy(1)

Píše se rok 2373 a galaxií zní válečné bubny. Hrdí válečníci Klingonského impéria dobývají jeden kus Cardassijské unie za druhým. Ze zdevastovaných světů utíkají tisíce cardassijských uprchlíků vstříc bezpečné náruči Spojené Federace planet. Vzhledem k pohnuté společné historii s tímto druhem otevírá Federace své hranice jen zdráhavě. Mnozí se obávají narušení suverenity, a to z dobrého důvodu. Ne všichni běženci přicházejí s čistými úmysly. Napětí stoupá a konflikt se stává nevyhnutelným. (Brněnská 16)

(více)

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jednohubka o dvou místnostech a jedné animaci, se slušnou myšlenkou i provedením, když přihlédnu k tomu, že jde o ryzí fan projekt. Oceňuji to vytažení temnějších, a tedy mainstreamově nepříliš vděčných, rovin závěru DS-9, i když zlom ohledně - jak to říct bez spoileru - získání svědectví asi, mi přišel trochu moc šestákový. Tajemnou Odyseu hodnotím o něco výš, a Squadron ještě o další trochu, ale myslím, že bychom to do červené zóny dotáhnout měli. 70% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Zase náš starý známý můstek již tradiční české třídy Norway.;-) Jinak opět na dobré úrovni. I když souhlasím s Geminim, co se týče filmíku Tajemná Odysea a Squadron. Jen jsem si nemohl pomoct a pokaždé, když někdo oslovil Timulona, slyšel jsem.... ,,ty vole´´. :-)))) A slovák na můstku byl též originální.;) Admirálka byla drsná. ()

Reklama

Reklama