Reklama

Reklama

Džašin-čan dropkick

(seriál)
  • Japonsko 邪神ちゃんドロップキック (více)
Trailer
Japonsko, (2018–2022), 13 h 48 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Jukiwo (komiks)

Hrají:

Aina Suzuki, Miju Kubota, Riho Iida, Kazusa Aranami, M.A.O, Čiaki Omigawa, Ničika Ómori, Wataru Komada, Júki Kaneko, Kjóka Morija, Jurie Kozakai, Cujoši Kojama (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

  • Season 1 (2018) - 12 epizod

  • Dash (2020) - 12 epizod

  • X (2022) - 12 epizod

Obsahy(1)

Yurine je velmi zvláštní mladá dívka, která se jednoho dne prostě rozhodla vyzkoušet satanský rituál, otevřít brány pekelné a přivolat na tento svět démona. Její pokus se zdařil a před Yurine stanula démonka Jashin - napůl dívka a napůl had. Yurine však neměla nejmenší ponětí, co si s Jashin počít, a tak se rozhodla, že ji u sebe ubytuje do té doby, než najde způsob, jak ji poslat zpět do pekla. Jashin není z nastalé situace vůbec nadšená a jako nejrychlejší způsob ke svému návratu prostě vidí to, že zabije osobu, která ji povolala. Jashin se však přepočítala, a i když ovládá různé vražedné chvaty a útoky, tak Yurine je mnohem nebezpečnější a zdatnější, než by kdokoli očekával, a tak dokáže všechny útoky nejen odrazit, ale i náležitě potrestat. Jashin se však nevzdává, a tak je v jejich společné domácnosti vždy velmi živo... (Jeoffrey)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (2)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

... Naprosto bez komentáře. Tak nudných 20 minut o ničem s tak absurdním humorem o ničem a tématem o ničem jsem už dlouho nezažil... Koukněte na trailer. 0:00-2:16 je blbost. 2:17-konec je to, co vás čeká... No chikara na komentování blbostí 1EP Drop 10 % ()

mAreksus 

všechny recenze uživatele

To je tak morbidní a špatné až je to vážně zábavné. Zprvu jsem nevěděl do čeho jdu a překvapila mě morbidita celého seriálu. Mrzí mě ale že se postavy nijak nerozvíjí. ()

Reklama

Galerie (87)

Zajímavosti (5)

  • Jedenáctý díl druhé řady seriálu je z poloviny (cca 10 minut) doprovázen písní „Jinbo-cho Aika“, kterou má na svědomí projekt Destiny Noisy (zkráceně Desuno). Členkami tohoto pěveckého dua jsou dabérky obou hlavních postav – Aina Suzuki (Jashin-chan) a Nichika Omori (Yurine). Debut tohoto nového pěveckého projektu doprovázela crowdfundingová kampaň, která měla za cíl vybrat 10 000 000 yenů. Nakonec bylo vybráno k 29. 9. 2019 celkem 23 870 430 yenů a byly tak splněné cíle kampaně jako vydání společného klipu Tanjun Meikai! SomethingDevils!! na YouTube, vydání CD s písní „Jinbo-cho Aika“ a také živé vystoupení, které se uskutečnilo 26. 9. 2019 v tokijském Shinagawa Prince Hotel Club. Dárci, kteří přispěli více jak 7 000 yenů, získali automaticky na poslední jmenovanou akci lístek. (Jeoffrey)
  • Autoři anime seriálu rozhodli v říjnu 2018, že druhá sezóna vznikne pouze za předpokladu, že se prodá do 20. 1. 2019 celkem 2 000 DVD nebo Blue-ray kopií první řady. Tento cíl se nakonec podařilo velice těsně splnit, když k uvedenému datu bylo prodáno celkem 2 001 DVD a Blue-ray disků. Protože bylo toto číslo velice těsně dosaženo, bylo potvrzeno vydání bonusového 12. dílu a také schválena 2. řada seriálu, která byla odvysílána na jaře 2020. (Jeoffrey)
  • Přestože na nejrůznějších anime i filmových databázích sklízí první série Jashin-chan Dropkick pouze lehce nadprůměrná hodnocení (60–70%), byla tato série vyhlášena vítězem hlasování zpravodajské stránky Akiba Souken za nejpopulárnější anime za období podzim 2017 až léto 2018. Ze 30 452 hlasů od anime fanoušků, kteří tuto stránku využívají, získalo Jashin-chan Dropkick celkem 5 927 hlasů. (Jeoffrey)

Reklama

Reklama