Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schimanski se po letech konečně rozhoupal ke svatbě s Marie-Claire. Během obřadu ale Hänschen, který jim jde za svědka, dostane zprávu, že byla zabita nevlastní dcera Schimanskiho bývalého kolegy a přítele Dietera Kellera. Schimanski okamžitě z nedokončené svatby jede za ním, aby mu krutou zprávu předal. Dívka navíc byla nalezena v karavanové kolonii a evidentně byla zneužita. K Schimanskiho nevíře večer předtím na policii volala prostitutka Niki, která děvčátko na místě zahlédla a chtěla vše nahlásit, ale policisté ji nevěřili. Schimanski si celou věc bere jako osobní úkol a na vlastní pěst se vydává pátrat po vrahovi. Společně s Hungerem se vypraví za Niki, která nakonec souhlasí s tím, že policii pomůže, ale výměnou za bezpečí. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová řada Schimanskiho se mně až tak nelíbí, minimálně tenhle díl vypadal jak život uředníka z Bruselu. Nudnej a plnej keců. Zmizel alkohový opar, Schimi mě nepřipomíná ranaře co se žene v náručí děvky z průseru do průseru, ale ukecanýho pantátu. Vtip na bodu nula a napětí pod bodem nula a celej díl je jak tuctová kriminálka, kterých jsou po celým světě tisíce. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schimanski 10, celkově už 39. Zároveň Schimanski 01 v 21. století (které začalo 1.1.2001, když nebyl rok 0). Schimi zase v saku, to už je třetí díl po sobě, tentokrát v bílém, na radnici, poprvé stojí před oltářem a má si vzít Marii-Claire. To znamená, že na obřad dorazí jako svědek letitý kámoš a bývalý kolega Hanschen a vytáhne Schimiho opět do akce. Tentokrát musí dopadnout pedofila, kterým je jeho bývalý kolega policista. Ale nakonec to klapne, Horst Karel Georg Schimanski se ožení. 7/10 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama