foto

Johan Leysen

  • nar. 19.2.1950 (66 let)
    Hasselt, Limburg, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Souvenir
Waldstille
2015 La Volante
Noci navzdory
Zbrusu Nový zákon
Zdař Bůh!
2014 The Missing (TV seriál)
2013 Het Vonnis
Jen 17
Naléhavé rytmy
2012 Photo
The Spiral (TV seriál)
2011 Goldman (TV film)
Johanka v zajetí
Zabijácké rekviem
2010 Američan
2009 Soeur Sourire
2008 Soukromé lekce
Zomerhitte
2007 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Été indien, L'
2006 Dérive des continents, La (TV film)
Lièvre de Vatanen, Le
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Gli occhi dell'altro
Miss Montigny
Štěstí těch druhých
2003 Grimm
Retour à Locmaria (TV film)
Schussangst
Thibault, Les (TV seriál)
2002 Červená siréna
Enfant des lumières, L' (TV seriál)
Moonlight
Tattoo
2001 Âmes fortes, Les
Bratrstvo vlků - Hon na bestii
Lisa
Schimanski: Děti pekla (TV film)
9 dagen van de gier, De (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Faites comme si je n'étais pas là
Král tančí
Nag la bombe
Piège en haute sphère (TV film)
Princesses
1999 Crossing, The
Destin des Steenfort, Le (TV seriál)
Le Pique-nique de Lulu Kreutz
Maten (TV film)
Missing Link
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Felice... Felice...
Inconnu de Strasbourg, L'
Komisař
Schimanski: Den matek (TV film)
Vlak života
1997 Hráč
1996 Feux de la Saint-Jean, Les (TV film)
Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)
Madame le consul (TV seriál)
True Blue
Tykho Moon
Un samedi sur la terre
1995 Colpo di luna
L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Cascadeur, Le (TV seriál)
Královna Margot
Rage au coeur, La (TV film)
1993 Hoffman's honger
Pleidooi (TV seriál)
Swing Kids
Trahir
1992 Daens
Johnsons, De
L´Ordre du jour
Na zemi jako v nebi
1991 Eline Vere
La grande collection (TV seriál)
1990 Dilemma
Romeo
1988 Kámen mudrců
Maître de musique, Le
Sailors Don't Cry
1987 Vajíčko
1985 De prooi
Desiderando Giulia
1984 Gebroken spiegels
Grens, De
Stille Oceaan, De
1982 Lit, Le
Maya (TV film)
1981 Come-Back
Meisje met het rode haar, Het
1978 In alle stilte
1977 Rubens, schilder en diplomaat
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2011 Antwerpen Centraal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace