Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život človeka, ktorý musí vraždiť len preto, aby prežil, je náročný. To je jednou z mála vecí, ktoré sa Drew (Bill Oberst Jr.) za dlhé roky strávené v telách svojich obetí naučil. Všetko sa ale mení vo chvíli, keď stretne ženu svojich snov a odhodlá sa zmeniť svoj život. To nebude vôbec jednoduché, keďže jeho zdravotný stav je stále horší a potrebuje zabíjať ďalšie obete aby prežil. (Marceloo)

(více)

Recenze (23)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Kruci, horor s tak strašně zajímavým námětem (existence, která musí zabíjet, aby na čas získala tělo oběti a přežila), ale celé je to podané jako love story, takže to vlastně nakonec není ani moc hororové, kromě pár zdařilých scén. A že by mě příběh nějak bavil, to ne, on sám o sobě špatný není, ale i přes krátkou stopáž mě nudil. Filmařsky i herecky to celkem ujde, ale pak tu kromě pár dobrých scén nebylo nic, čím by mě to bavilo. Jo, a rozhodně nečekejte žádné větší gore, to tady ani moc není, i když to tak z komentářů vyznívá. 2* ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Priam až magický film, ktorý si ma niečim neurčeným dokonale získal. Škoda len pomalého tempa, inak to má skutočne veľa šťavnatých scén, s dobrou atmosférou a poriadnou dávkou napätia. Ústredný hlasový doprovod my v silne pripomínal Dextera a tak to malo pre mňa ešte o to silnejší náboj. Lifechanger je ďalší skvelý, kanadský indie horor, ktorý je veľmi zručne nekrútený a rozhodne stojí za pozornosť. 65 %!! ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Ani mi to nepřišlo moc jako horor...spíš to byl strašně smutnej film. Dost televizní look, ..hhhmmm... a furt tam hlavní hrdina šňupal koks, to mi nedělalo dobře. Jako není to úplně špatný, ale zase nic extra a ten konec byl fakt smutnej. Některý efekty se docela daly a i když tam týpek pár lidí zabije a jaksi "vycucne" ve stylu Lifeforce, tak nejde o klasickej film o nějakým sériovým zabijákovi. Ta hlavní postava vlastně nemá moc na výběr a kdyby to nedělal, tak umře sám a to se mu moc nechce. Celá situace se mu stejně ale zhoršuje a ať dělá co dělá, nakonec se věci poserou ještě víc a furt jde dolů ... hhmm..to vlastně znám... Fajn byla ta jeho holka, ta byla hezká a sympatická. Některý herci mi tam ale i jinak lezli na nervy a byli dost nesympatický. Celkově se to dá, ale nic extra. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I don’t know if I even consider myself a person..“ Sympatická, lehce zlomyslná love story zasazená do creepy rámu. Příznačně ve vánočním čase dohání stále rychleji hnijícího skin-walkera jeho sobecká posedlost; cronenbergovský závěr pak přináší ten nejkrutější trest. Vyklube se motýl, kterého až do konce života bude sžírat pocit viny a promarněnosti.. Není to bezchybné, ale (indie) horor s nápadem a dá se říct i myšlenkou, je vzácná komodita.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejsem si zcela jist, jestli by se k tomuhle mělo přistupovat jako k hororu. Jasně, žánrové prvky jsou neoddiskutovatelné, ale ústředním motivem není ono drastické převtělování, ale vztah hlavního hrdiny k dívce svých snů. A navázat s ní milostý poměr jde dost blbě, když jste každou chvíli v kůži někoho jiného. Každopádně mě se to líbilo. Je sice občas znát, že režisér nemá dialogy tak úplně v malíku, ale vzhledem k tomu, co má za sebou, se s nimi popasoval celkem slušně. Navíc se vydařil konec. Povedlo se i obsazení. Herci a herečky střídající se v rolích hlavního hrdiny mi seděli všichni a sympatická byla i jeho vyvolená. Je sice fakt, že někdo zkušenější by si s tím asi poradil lépe, ale rozhodně se nedá říct, že by se v McConnellově podání jednalo o promrhanou příležitost. 70% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama