Reklama

Reklama

HitStory

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Hudební
Česko, 2018

Účinkují:

Honza Dědek

Obsahy(1)

Honza Dědek, hudební publicista a moderátor, odhalil osudy téměř čtyř desítek umělců jednoho hitu (One-Hit Wonders). Jejich hudbu určitě znáte, jména autorů si ale nevybavíte. Příběhy songů hitmakerů, kteří se na špičkách žebříčků objevují opakovaně a zůstávají na nich dlouho. Většinou není třeba je představovat. (Televize Seznam)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dneska si z tohohle hitu může dělat srandu kdejaký Spiderman." Příběhy vzniku hitů mě celkem baví, ale za to nejlepší, co tento pořad nabízí, považuju cover verze. Něco takového, jako pozounová pecka The Final Countdown v podání Just Like Jazz Quartet nebo když Ukulele Orchestra smaží Should I Stay Or Should I Go, mě prostě pobaví kdykoli. Jen unylý moderátor Dědek neumí ten velice solidní materiál moc prodat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Náhodou si myslím, že to má Honza Dědek docela dobře připravené. Určitě jde o jeden z těch lepších „pořadů“ na Televizi Seznam. Člověk se tam dozví pár zajímavých věcí na nějaký klip, jak vznikal, kolik to vyneslo, atd…Netrvá to dlouho, člověk se u toho nenudí, pokud to bere jen jako zpestření a nemá přehnané nároky. Skutečně taková „jednohubka“… ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Pořady "Příběh písně" a "HitStory" vznikly na stejné platformě a po dlouhou dobu fungovaly vedle sebe, jen ten druhý jmenovaný vydržel až dodnes. Oblíbenost asi zavísí na tom kterém moderátorovi, ale pro mě obsahově fungovaly oba pořady nastejno a záleželo o jaké skladbě se zrovna mluví a jaký má příběh. Proto dám oběma pořadům po průměrné známce. Občas se se zájmem na některý díl podívám. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečný pořad, jehož nadstavba nad prosté zabití času je minimální, ale narozdíl od stejného pořadu Jaroslava Konáše má aspoň nějakou informační hodnotu. ()

Anife 

všechny recenze uživatele

Honza Dědek je výborný hudební publicista, rozumí věcem, které říká a tenhle formát mu sedí. Baví mě daleko víc než Jarda Konáš. Výběry hitů jsou vyvážené, kombinuje nové pecky s oldies klasikama. Přestože mě formát baví, něco mi v něm chybí. Chtělo by to aspoň patnáctiminutovou stopáž a jít víc do hloubky. Takhle je to letem světem, občas se mluví jen o tom, kdo všechno písničku přezpíval. ()

Reklama

Reklama