Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie zachycuje milostný trojúhelník teenagerů Veroniky, Sierry a Jameyho. Oblíbená roztleskávačka Veronica (Kristine Froseth) dá z legrace fotbalistovi Jameymu (Noah Centineo) místo svého čísla kontakt na oplácanou umělkyni Sierru (Shannon Purser) bez jejího vědomí. K překvapení všech tento vtípek nekončí fiaskem, ale naopak přináší mnoho pozitivního. Sierra si je od začátku vědoma, že Jamey si ji s někým spletl, ale jeho pozornost jí velmi imponuje, a tak se snaží vyhýbat odhalení pravdy. Problém ovšem nastává, když už páru nestačí komunikace po telefonu, ale chtějí se potkat osobně. Sieře nezbývá než vyhledat pomoc své nenáviděné spolužačky Veroniky, která si pak také začíná všímat Jameyho kvalit... (Candice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud to porovnám s komediemi na Netflixu co jsem kdysi viděl (Stánek s polibky 1 a 2 a Všem klukům, které jsem milovala 1 a 2) tak mě to přijde zhruba na úrovni Stánku s polibky 2 a Všem klukům, které jsem milovala 2. Problém je v tom, že jsou zde jen dvě postavy Sierra a Veronica zbytek je úplně do počtu nebo zbytečný (navíc ta jedna roztleskávačka co tam hraje mě přijde , že hrála snad v každé z zmiňovaných komedií) humorově to taky za nic nestojí a máme zde jen zhruba jednu ani ne dvouminutovou scénu líbání na parkovišti jinak nic. Navíc zápletka nedává ve skutečném životě smysl nejpěknější holka ve škole by měla kluků tři prdele a ne naopak problém nabalit jednoho. Dám 60, ale je to takových mezi 40 a 50. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Neurážlivá komedie ze střední, kterou asi zastíní fakt, že vyšla tak brzy po To All the Boys I've Loved Before. Shannon Purser je jako hlavní postava fajn, víc se o ní říct nedá, o něco zajímavější je možná roztleskávačka Veronica. Scenáristicky to není klasická středoškolská věc, což je dobré, ale žádný zázrak se nekonal. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série amerických komedií, jejichž námětem je holka, které je náct a ráda by se zamilovala. Vlastně to ale bylo opět fajn. Podobné náměty amíkům docela jdou a málokdy se v nich ztratím. Ta dospívající dětská duše se v těch filmech vždycky nějak najde a jelikož je v této komedii sem tam i fajn vtip a dobrý hudební podklad, vlastně nemám důvod hodnotit hůř, než třemi hvězdami. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

Klasická teen romcom, na níž jsem náhodou narazila přes reklamy Netflixu na youtube. Líbila se mi normálnost hlavní hrdinky, i to, že navzdory svému vzhledu nebyla nějaký uplakánek. Samozřejmě, reálnost samotné pointy + některé scény (např. polibek na parkovišti) je trochu diskutabilní. Dostal mě ale titulní song Sunflower, ten mi úplně mluvil z duše:) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ďalší Netflix film roku 2018. "Sierra Burgess Is A Loser" si myslím, že podobne ako ďalšie filmy tohto typu, ktoré nám tento rok Netflix naservíroval funguje celkom dobre. Shannon Purser je v hlavnej role veľmi sympatická. Samozrejme, že si film príde do momentiek, kde musí urobiť niečo hrozné, aby sa za to potom musela ospravedlniť a veci mohli byť komplikovanejšie. Ale nebyť tohto klišé, tak by bola podľa skutočne dobrou hlavnou hrdinkou. Osobne mojou najobľúbenejšou postavou filmu sa ale stala Veronica v podaní Kristine Froseth. V prvom rade sa mi páči, že ju vybudujú ako klasický stereotyp roztlieskavačky na strednej škole, no keď spoznáme jej život viac do hĺbky, tak si uvedomíme, že všetky tieto stereotypy v skutočnosti nie sú ani v najmenšom reálne. Všetko je to len obyčajná ilúzia. Ľudia nie sú stereotypy, ktoré nám prezentujú vo filmoch alebo literatúre. Majú svoje vlastné pocity, vlastné myšlienky a vlastné dôvody pre to, aby konali tak ako konajú. A Veronika je v tomto smere veľmi zaujímavá. Páči sa mi, aké priateľstvo si so Sierrou postupne vybudujú a ako jedna druhú budú môcť spoznať a ako sa nebude hanbiť za to, že je jej kamarátkou. Film ako už aj poster a anotácia naznačujú, že je to film o tom, aby sme nesúdili knihu podľa obalu. A môžeme niekoho milovať bez toho, aby bola najkrajšia ako ruža. A tá idea je podľa mňa vo filme spracovaná veľmi dobre. A funguje. Celkovo poviem, že som si užil hudbu, užil som si postavy, príbeh ma miestami možno trošku nudil nakoľko je to veľmi dobré známe, ale na víkendové poobedie takýto ľahký film absolútne stačí.Žiadny highlight, ale uspokojivé. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Cochise Zornoza, který hrál Jameyho hluchého bratra, je skutečně hluchý. (Royaldell)

Reklama

Reklama