Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této adaptaci stejnojmenného komiksu musí Juan López (Dani Rovira) skloubit práci v kanceláři se záchranou své lásky a odvrácením zkázy své rodné planety Chitón. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (14)

Marze 

všechny recenze uživatele

Se superschopnostmi je pro Juana Lópeze těžké stát stranou když je třeba zachránit svět. Je schopen zastavit vlak aniž by vykolejil a vrátit se do své kanceláře jako normální chlapec. To toho ještě zažije romanci s dívkou...Superlópez od režiséra Javiera Ruize Caldery je přesně ten hrdina, kterého si Španělsko zaslouží. Na filmu není nic vyloženě špatného, ale také nic dobrého, aby něco přinesl , případně vyprovokoval. Je špatný stejně jako vtipy, kterými je okořeněn. ()

Aquila 

všechny recenze uživatele

Provedení záměrně velmi civilní, scénář povedený – velmi dobré dialogy. Na film se zřejmě dívají především fanoušci Supermana, proto tak podhodnocené. Střelená parodie s inteligentním, netuctovým humorem bez zbytečných efektů - triky i celé provedení jsou až na drobnosti vpodstatě retro ze sedmdesátých let. ()

Reklama

RADX1 

všechny recenze uživatele

Na parodie se víceméně v zásadě nedívám. Tahle se ke mě dostala z upoutávky Netflixu. A musím říct že jde o velmi slušné překvapení ze Španělských krajů. Žádné až fekální parodování ve stylu puberťáků s nálepkou určeno i pro dospělé. Prostě takový úsměvný spinoff Supermana :-) Za břicho jsem se nepopadal, ale zábava to byla slušná. Díky tomu že se autoři nesnažili nacpat ztrapňovací či parodovací fór na lautr všechno, je zde i obstojná dějová linka. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Španělská parodie na Supermana docela jede. V první řadě potěší vtipy střílející do vlastních řad. Tedy do Španěláků. Další velmi povedenou věcí je figurka Lopéze staršího. Ten se skvěle ksichtí a vždy dokonale trefí grimasu do pointy vtipu. Oko potěší stárnoucí, ale pořád skvěle vypadající Mirabel Verdú. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľmi krívajúca paródia na Supermana zo Španielska. Dlho mi to ležalo na HDD a konečne som sa k tomu nejako dotlačil, ale nemôžem povedať, že by to bola výhra a len tak tak, že neľutujem ten čas s tým strávený. Byť to viac ako snímky typu Mortadelo a Filomén, či séria Asterix a Obelix, tak to mohlo byť na vyššej úrovni, ale tu sa nájde jeden slušný vtip ale s ním hromada trapární. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Na úplném konci závěrečných titulků můžeme vidět ještě jednu krátkou scénu. (ČSFD)

Reklama

Reklama