Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (315)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nabušená hi-tech akce s vysypaným Vin Dieselem, kterej pobije třičtvrtě osazenstva a dokáže si přes nanoboty v žilách složit kromě ksichtu i gatě. Chvilkama sice akci trochu podkopával takovej chcíplej soundtrack, ale závěrečný vyřízení účtů bylo správně pompezní a spravilo chuť na jedničku, respektive na slabší 4. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Vazne sa tvariaca hovadina, ktora mohla byt cool niekedy 20 rokov dozadu. Ako film to nie dobre, no este horsie to je ako projekt. Vyzradit si klucovy zvrat a vlastne jedinu zaujimavu vec je totalne wtf. Dieselovi by mal fakt niekto vysvetlit, ze zaspal dobu a podobne hovadiny nefunguju bez nadhladu alebo aspon hravosti. 4/10 ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Dieselovy urputné snahy o rozjetí další frančízy už jsou vážně tragikomické. Bloodshot sice není žádná monumentální katastrofa, ale nenabízí absolutně NIC, kvůli čemu by měl mít v kinech výrazný úspěch. Zápletka má jistý potenciál, ale ne v tomhle zpracování. Na dobré cyberpunkové sci-fi je to tupé, povrchní a předvídatelné, na cool akčňák tomu zase chybí vlastní styl a koule (a nemusí to nutně být eRko, plnotučná podívaná není jen o brutálním násilí a nadávkách). Diesel hraje pořád stejně (když se objeví v bílém tílku, připadal jsem si jak v dalším spin-offu Rychle a zběsile) a sem se jeho (už notně okoukaná) image nijak extra nehodí. Akce je kvůli špatnému (strašně rychlému) střihu často nepřehledná, navíc jí chybí pořádné nápady (k nimž látka vyloženě vybízí) a digiefekty jsou někdy až mizerné (finále je už v podstatě klasický digibordel). Typické spotřební zboží, které brzy zaslouženě zapadne. 45 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, co bych o Bloodshot řekl. Vin Diesel má evidentně snahu natočit něco nového, asi aby se mu jeho série rozšířily zase o něco nového. A vlastně je to stejný jako s Riddickem. V tomto případě sice komiksový základ, fakticky ale těžká nuda, která je občas vypěněná akcí, která pohybově vypadá dobře, ale sestříhaně nevidíte vůbec nic. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Bloodshot je na první pohled béčková záležitost do morku kostí, která v podstatě nenabízí příběhově nic inovativního, jen to celé obaluje do přehršle digitálních (a místy až příliš nepřirozených) efektů, kterými podobné filmy před přelomem tisíciletí nedisponovaly. Měl jsem celkem velký problém s obsazením: Vin Diesel je sice hora svalů, nicméně i tak nebudí respekt jako třeba T-Rock nebo starší Sly a Arnie. Eiza Gonzáles měla funkci pouze jako prkenná okrasa filmu a nejvíce mi tam pil krev přehrávající a neskutečně otravný Lamorne Morris. Snad jen Guy Pearce mi přišel ve své roli v pohodě, a jsem rád, že tvůrci jakž takž osvětlili trapný "Psycho-Killer-taneček" Tobyho Kebbella. Je sice fakt, že scéna ze zaprášeného tunelu měla slušnou atmosféru, nicméně závěrečná bitka byla až příliš laciná a umělá. Lepší dvě hvězdy! P.S. Pár minut před koncem v kině vypadl obraz a byl slyšet pouze zvuk, ale i tak jsem měl dojem, že si u toho klišé závěru vystačím jen s tím audiem. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)
  • Bloodshot je smrtelně zraněný voják, kterého zachránila tajná organizace Project Rising Spirit, která mu vymyla mozek a do krevního oběhu nainstalovala nanoboty, kteří mu dávají nespočet schopností. Bloodshot může měnit podobu svého těla v kohokoliv. Pomocí nanobotů se může vyléčit z jakéhokoliv zranění, a to i fatálního, ovládá všechny zbraně a bojovou techniku, může se napojit na jakoukoliv elektrotechniku a satelitní sítě. (Ratemus)
  • Kvůli epidemii koronaviru a zákazu akcí s účastí vyšší než 100 osob byla zrušena premiéra filmu v ČR, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama