Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policistka, které muž podezřelý z několika vražd unese dceru, se musí dopustit zločinu, aby svoje jediné dítě zachránila. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut mě zcela uchvátilo, ale co přišlo pak?...Takovou nedomyšlenou slátaninu bez chuti a zápachu ovšem s hrdinnou policajtkou ála Terminátor v čele, která všechno a všechny vyřeší a nakonec se minutu dívá do kamery s úsměvem, protože dcera je zachráněna, tak už může klidně sedět v base. A to mělo být jako co???!!! A ještě k tomu myšleno vážně!! Tady Poláci hooodně přestřelili.  Za mě 35% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ta zkratkovitost ve výstavbě i v dialozích mi to paradoxně dost komplikovala, měl jsem problém to usledovat. Ten příběh mi ale přišel zajímavej, promyšlenej a originální, takže to mám pocitově za 70 procent a to jsou u mě 4 hvězdy. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Další women power film, není překvapivě z USA, ale z Polska. Ano, ženy jsou tvrdý holky, co musí zvládat práci a ještě výchovu dítěte, protože jsou předvším matky, jsem rád, že mě to po další, už asi stopadesátý film zopakoval a ještě čekám asi tisíc filmů, které mě to každý týden budou připomínat. Jenom je škoda, že občas ději chybí souvislosti, a nejasnosti. Můj odhad je, že film ocení hlavně dámský publikum, ale třeba ani to ne. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama