Reklama

Reklama

Emma Peeters

  • Belgie Emma Peeters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emma Peetersová musí před svými blížícími se pětatřicátými narozeninami ještě něco dokončit. Po letech utrpení v Paříži, kde se zoufale snažila stát herečkou, dostane skvělý nápad – za týden, v den svých narozenin, skoncuje se životem. Následně se seznámí s Alexem Bodartem, nápaditým zaměstnancem pohřebního ústavu, který ji podpoří v jejím lehkovážném rozhodnutí. Díky tvrdé práci, jíž maskují své vzájemné city, se jim možná podaří dosáhnout Emmina konečného cíle... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

angel74 

všechny recenze uživatele

Možná jsem divná, ale mně to přišlo docela vtipné. Závěrečnou klišoidní romantiku si však Nicole Palo mohla odpustit. Celkové vyznění filmu tím totiž značně utrpělo. (60%) ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Scény z pohřebního ústavu mi rvaly nervy.A od začátku do konce jeden chaos.Scénář slabý jak dvakrát vymáchaný pytlík čaje.Postavit příběh na tom když mi něco nejde, tak skočím pod vlak,z okna apod????? ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čajka si nezaslúži súcit, obdiv, nič od diváka. Frustrovaná piča spravila rozhodnutie a plne som ju v tom podporoval. Zase ďalšia nezmyselná festivalovka, ktorú kúpila jednotka pre akože náročného diváka. Ani vtipné, ani morbídne s dávno jasným záverom. Načo? 1 z 5 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film sa ako komédia odvíja veľmi zábavne. Slečna sa rozhodne skoncovať so svojim životom, pretože sa jej nič v živote nedarí, tak na čo žiť, že? Objedná si lepšiu truhlu, vybaví miesto na cintoríne a vypočujeme si aj také úsmevné situácie ako: „Zohnal som Vám hrob smerom na južnú stranu. Hneď vedľa slúžky Marcela Prousta.“ To je veru výhodné ležanie na večnosti. Celkovo sa filmom pretkáva morbídny humor skĺbený so zvláštnym druhom romantiky. Celkom slušná oddychovka. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Paríži (Francúzsko) a Bruseli (Belgicko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama