Reklama

Reklama

Spravedlnost pro mou dceru

  • Francie Au nom de ma fille (více)
Trailer 1

V červenci roku 1982 dostává André Bamberski zprávu o smrti své čtrnáctileté dcery Kalinky. Dívka trávila prázdniny v Německu u matky a jejího nového manžela doktora Krombacha. Brzy vyjdou najevo podezřelé okolnosti její smrti. Chování doktora Dietera Krombacha i podivná pitva vyvolávají řadu otázek. André Bamberski je přesvědčen o Krombachově vině. Začíná zápas o jeho usvědčení, který bude trvat 27 let a stane se jediným smyslem otcova života. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (62)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

André Bamberski je můj nový hrdina ... chlap, který obětoval celou polovinu života, aby dostál spravedlnosti pro svou dceru, která byla znásilněna a zabita doktorem Krombachem ... milencem Bamberskiho ženy. Jinými slovy, nic z toho by se nestalo, kdyby někdo neměl potřebu roztáhnout nohy cizímu chlapovi ... o to odpornější na celé situaci bylo to, že matka Kalinky Krombacha po celou dobu bránila, i přesto, že byl Krombach několikrát odsouzen za znásilnění svých nezletilých pacientek. Realita je občas velmi smutná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je příběh podle skutečné události, je to příběh silný a tvůrcům se podařilo sílu tohoto příběhu přenést do filmu. Jasně, líbí se mi to proto, že je to vlastně revenge movie, i když vše v rámci nijak zásadního překročení spravedlnosti ze strany mstícího se. Jít za spravedlností se ale někdy přece jen vyplatí, i když to může trvat skoro 30 let. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Jasné poučení, když člověk tápe a vybírá si stále horší a horší filmy, stačí sáhnout po něčem francouzském a ideálně s úžasným Danielem a hned je z toho plný počet, resp. čtyři hvězdičky a jedna navíc za jeho excelentní a naprosto uvěřitelný výkon o zarputilosti otce, jenž obětuje vše, aby dosáhl spravedlnosti a vnitřního klidu a smíření. Sluší se neopomenout rovněž výtečného Kocha a Croze. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je obrovská škoda, keď tvorcovia disponujúci v rukách tak neuveriteľne silnými kartami, "odbijú" takúto "wrong story" nejakou slabšou hodinkou a pól, miesto toho, aby po emocionálnej stránke, zašli viac do hĺbky. Ja sa absolútne nesťažujem (!!), lebo "Au nom de ma fille" dokáže pomerne slušne "rozhnevať" či znechutiť, no mám dojem, že sa zo samotného, veľmi, veľmi smutného príbehu, dalo predsa len vyťažiť viac. Na "neprávo", páchané na hocijakom človeku, by sa totiž v žiadnom prípade nemalo zabúdať. Ba práve naopak ... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Šokujúci príbeh podľa skutočnej udalosti. Celý film ťahá herec Daniel Auteuil, ktorý hrá veľmi dobre. Škoda toho ,že film je len priemerný, kde film skáče časom a nie je vysvetlené správanie niektorých osôb v scénach. Napríklad exmanželky, ktorá má málo priestoru vo filme. A vôbec nie je vysvetlené jej konanie. 6/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Maroku, Francii a Německu. (bianci)
  • Natáčení, které začalo 20. října 2014, se uskutečnilo částečně v Pau ve Francii. Daniel Auteuil se při této příležitosti setkal s André Bamberski, jehož postavu ztělesňuje ve filmu. (bianci)

Reklama

Reklama