Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotograf Sam Anselm (Casey Deidrick) se seznámí s dívkou Tarou (Dana Drori), se kterou si ihned padne do oka. Plánují svoji společnou budoucnost, avšak zneklidňuje ho její nejasná minulost, která postupně vyplouvá na povrch. (Vabr)

Recenze (4)

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu, velice pomalu, se příběh vyvíjí, což je nešvar většiny dílů z druhé série, než se dopracuje k nepříliš vydařenému závěru. Tentokrát pokračování není ani napínavé, ani hororové, což ho řadí mezi nejslabší. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době další díl. Bohužel, jak jsem si myslel, tak se tahle série nebude ke konci zlepšovat, přestože se záživnost od Crawlers postupně zvedala. Snaží se to hrát na vážnější díl, avšak zde není vůbec žádný námět. Vypadá to, jakoby měli myšlenku jenom na posledních 15 nebo 20 minut, a pak před ní museli vymyslet nějaký hodinový úvod. Herci hrajou vcelku špatně. Konec na mě působí trochu náhle vyostřeně. Překvapivě chapadla nejsou až tak špatně naefektovaná a jsou tu ukázaná déle, než bych čekal. Závěr dílu se mi nelíbí. Možná se to nezdá, ale myšlenka tohoto dílu je hlubší, než si jde na první zhlédnutí povšimnout. Jelikož jsem tenhle díl překládal, tak jsem to viděl čtyřikrát a až po druhém nebo třetím zhlédnutí jsem pochopil úplnou skrytou linku příběhu, která je celkem schovaná pod tím vším. Bohužel si jí nejde po prvním zhlédnutí moc všimnout, protože na to díl hodně málo naráží, natož tomu pak celýmu porozumět. VYHODNOCENÍ: POJEM LÁSKA TU POCHOPILI ASI TAK TROCHU JINAK. SEX TU MĚLI ČTYŘIKRÁT 😄 ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako já nevím. Bez poslední čtvrthodiny spíš lepší průměr na tuhle sérii, klasicky samozřejmě s výtkou, že by to za polovinu času bylo mnohem lepší a svižnější. Ale ten konec tomu teda zase naložil, ach jo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama