Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 2 (2019) (série)


Záhadný pacient (S02E10)

(epizoda)
  • USA The Current Occupant

Muž uvězněný v podivné psychiatrické léčebně si uvědomí, že je prezidentem Spojených států a je předmětem politického spiknutí. I přestože na něj působí síly, které oslabují jeho vůli, bojuje o zachování svého duševního zdraví a připravuje útěk, aby se mohl znovu vrátit k moci... (AXN)

Recenze (4)

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, ubrat půl hodinu a bylo by to super. Rozhodně jedna z těch lepších epizod, mělo to myšlenku, nápad a zajímavý konec. Já si teda z těch všech variant vybírám, že to prostě byl jen magor. :-) Titulky klasicky perfekt, díky za ně. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muž uväznený v psychiatrickej liečebni o sebe tvrdí, že je prezidentom Spojených štátov a stal sa obeťou obrovského politického komplotu. Napriek násiliu zo strany dozorcov a lekárov je rozhodnutý za každú cenu z liečebne ujsť a získať naspäť svoju moc...moje znalosti anglického jazyka nie sú dokonalé a drvivú väčšinu príbehu tvorili dialógy, takže zážitok nebol plnohodnotný. Celkovo však epizóda pripomínala skôr psychologický film ako horor. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě jsem viděl a na Into the Dark to byl vysoce inteligentní film. Podle bráchy to bylo dobré, ale od neúspěšného útěku se to začalo kazit a připadá mu, jako by ani scenáristi nevěděli, jak to vlastně celé bylo. Dal by to na horší 3 hvězdy a furt se kvůli tomu hádáme, protože já chci dát definitivně 4 hvězdy, ale on 3*, takže jsem to teď na tajno změnil na 4*, protože si to tenhle díl podle mě určitě zaslouží. Musím tvrdit, že jako jeden z mála Into the Dark dílů to má velký a rozsáhlý nápad, takže se tu pořád něco děje a furt zjišťujete něco nového. Příběh se posouvá a hrdinovi fandíte. Je celkem vtipný, že aby podtrhly tu zlost té doktorky a její moc, tak tam nasadili Britku 😄, aby měla ten svůj přízvuk. Dialogy se mi líbily a postupně ke konci je to docela dramatické a trochu smutné. Vždy, když se někde píše, že je konec filmu (anebo celý film) hrozně otevřený, a že si tam můžete naprosto perfektně domýšlet různé scénáře, tak to moc neplatí, protože jedna cesta je naznačená výrazně jasněji, než ta druhá. Ale tady tomu tak opravdu není! Troufám si říct, že je tohle ten nejvíce otevřený film, který jsem kdy viděl. Je tu mnoho variant, jak co bylo. Je to celé originální, i když zní příběh docela lacině. Konec a zvraty se mi líbily a jsem rád, že se 2. série pořád zlepšuje. VYHODNOCENÍ: NEJOTEVŘENĚJŠÍ FILM, VE KTERÉM SI MŮŽETE RŮZNĚ DOMÝŠLET, KTERÝ JSEM KDY VIDĚL! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Znak omega šest se nevyskytuje pouze při experimentální léčbě, ale také se tento znak objeví v intru, tělocvičně, na lékařském spisu hlavního hrdiny, skenu nebo hracích kartách. (Vabr)

Reklama

Reklama