Reklama

Reklama

Všichni bohové nebes

  • Francie Tous les dieux du ciel (více)
Trailer

Obsahy(1)

Třicetiletý tovární dělník Simon vede osamělý život na farmě uprostřed odlehlého francouzského venkova. Všechen volný čas věnuje péči o svou sestru Estelle, která těžce ochrnula poté, co se jejich dětská hra příšerně zvrtla. Simon je sžírán pocitem viny a depresí. Vidí však východisko v mimozemských silách, které pro něj představují způsob, jak sebe i sestru osvobodit ze zajetí jejich těl, v nichž jsou uvězněni. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Takhle depresivni film jsem jiz dlouho nevidel. Herci to zahrali dokonale, ale jsem z toho v prdeli jeste par dni potom. Doufam ze uz nikdy neuvidim tuhle "nejkrasnejsi zenskou sveta" v zadnem jinem filmu. Prcani s postizenou a chcani krve bych jeste zvladl, ale celkova ponura atmosfera filmu je opravdu na kvetak... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Drama.Nenápadně promítnutý, jakoby zastrčeně,film.Nemá velkou hodnotu ale vypráví život člověka s psychickou chorobou..Trauma z dětství.Kam až může zajít odmítání léků.To bylo ústředním motivem.Z toho se odvíjela dějová linka tragedie.Velkým překvapením byla postava Estelle.celou dobu jsem si říkala kdo její roli ztvárnil.Žena je v "civilu" postižená.Nedá se nic dohledat o jejím reálném životě.Jen ona dodala snímku na ni cílenou reálnost. ()

Reklama

pájap 

všechny recenze uživatele

Moc mě to zaujalo. Možná až moc naturalisticke ,ale byt to ve skutečnosti, je to mnohem nechutnejsi. Myslím tu peci o sestru. Naprosto bez východiska,úplně bez naděje. Zabít sociální pracovnici a dát jí sežrat prasatům???? No to je masakr.. Bráška je tak nějak ultramagor.. Konec jako z akt x...ale je to jen bláznova představa.... Estelle se nám zotavuje a teď tomu magorovi může všechno vrátit ...silné.... ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Tak nebylo to špatný. Ze začátku sociální drama fakt dobrý, pak přišlo na divný vidiny a UFO (spoiler - jasný. pán byl nemocnej nebo přepracovanej a film šel do kytek, na konci už to bylo nezáživný, sestra se zmátořila a on zažíval stejný stav, takže si vše vrátili - konec spoileru). Sledovat se to dá, takový průměr, takže za 3* ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Tak ty vole, nekecam, dneska na to koukam dokola celej den, snazim se to pochopit. Tipuju ze jsem to videla tak asi sestkrat a porad absolutne nechapu o cem to je. Jako je to v poho, dobre se na to diva, ale absolutne to nechapu ty kraso. Proste tyrani, nemoc, mimozemstani, dite, magor chlap, vsichni magori, proboha, netusim ty vole. Ale jako supr, lepsi nez nuda. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama