Reklama

Reklama

La noria

(festivalový název)
Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Horor
Španělsko, 2018, 12 min

Režie:

Carlos Baena

Scénář:

Carlos Baena
(další profese)

Obsahy(1)

Malý chlapec – milovník kreslení a stavění „Ruských kol“, se bude muset tohoto podivného dne postavit záhadným stvořením, které se vzaly bůhví odkud. Zpočátku bojácný klučina bude čelit nejen svému strachu, ale i tajemnému odkazu své rodiny… (SOLOM.)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Velmi působivý španělský animák, který nám kromě úchvatného vizuálu (no animace mohla být ještě trošku lepší, ale ta hra barev…) nabídne i velmi slušnou atmosféru a zvukový doprovod. Přiznám se, že dojemný závěr se mi zas až tolik „nelíbil“ (tam ale úřadovala právě ta hra barev) a já si více užíval počáteční nástup a úprk malého hrdiny. Jinak Ruská Kola mám taky velmi rád a španělskou tvorbu jakbysmet… ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Španělé dokážou zazářit i na ploše 13 minut a servíruji atmosférickou nálož plnou hezkých zrůd v dokonalé CGI animaci, která se opírá i o zajímavý příběh a dojemný konec. Nemluví se, takže stačí vypnout světla a užívat si 13 minut poctivé umělecké a hororové práce. Bral bych celovečerák okamžitě! 8/10. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

La Noria nabízí solidní hororovej rozjezd a spoustu zrůdiček. Vše kazí možná až moc dojemné finále. Za pěknou animaci a za ty luxusní zrůdičky si La Noria 4 hvězdy zaslouží. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Bez debat jeden z nejlepších animáků, co jsem kdy viděl, úžasné animace, perfektní vizuál monster, se kterými si tvůrce vyhrál, a atmosféra, které se novodobé horory nemůžou ani rovnat. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Je to síce animovaný film, ale vzhľadom na to, s čím prišiel, mi tam chýba viac krvi. Inak bola atmosféra slušná a správne napätá. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama