Reklama

Reklama

Rozum v troubě

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018

Obsahy(1)

Vážné i nevážné povídání o zaručených receptech, potravinách či produktech zdravé výživy, o nichž jejich autoři, výrobci a prodejci tvrdí, že jsou zárukou zdraví, štěstí a trvalé energie. Pořadem provází zvídavý šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk a výživový specialista Petr Havlíček, kteří uvádí mnohdy rozporuplná tvrzení na pravou míru. Zřejmě totiž není vědního oboru, ve kterém by byl větší chaos, než je zdravá výživa. (MALL.TV)

(více)

Recenze (13)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Sice to o těch potravinách neříká nic objevného (pro mě, biomamči a biomačové to asi budou vidět jinak), ale je zajímavé podívat se na praktiky zenových zlodějů v akci. Navíc to má dobré humory. ()

Belbo 

všechny recenze uživatele

Vaněk je takový Soukup streamovacích služeb s občasnou snahou tvořit cosi vzdáleně připomínající humor. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi rozebírání kultu přezdravosti a touhou po nesmrtelnosti bez samostatného přemýšlení. Vtipná forma naučného pořadu s experty na jídlo. Parádní nápad a provedení. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zábavně pojatý pořad o zdravém životním stylu, ale především o praktikách různých šmejdů, kteří vydělávají na lidské hlouposti a nevědomosti. Celkově mě formát pořadu moc baví, oba dva pánové jsou sympaťáci a spolupráce jim jde nadmíru dobře. Divák má možnost dozvědět se spoustu užitečných informací, podaných jednoduše a srozumitelně, když k tomu přidám i jistý společenský přínos, jsem si jistý, že každý si zde přijde na své a daná témata svým kvalitním a vtipným zpracováním zaujmou snad každého diváka. 9/10. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jako tomu bývá vždy. Prvních několik desítek dílů jsou skvělý. Vaněk si ze všeho dělá srandu a Havlíček mu zdatně sekunduje. Bavil jsem se. Postupem času se z toho stala pouhá Havlíčkova poradna, kterou je pořad už natvrdo. Bez Vaňka, humoru, vtipu a nadsázky. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Petra Havlíčka jsem měla vždycky ráda. Hlavně v pořadu Jste to co jíte. Proto jsem ráda že nezmizel v propadlišti dějin a vznikla o něm tato hezká série o životním stylu. Konečně zas jednou v Českém vysílání smysluplný a užitečný pořad. Než ty sra*koidní Like housy, Svatby na první pohled, Love islandy a nevím za co všechno se tady vyhazují peníze… ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Luxusní pořad s osvětou o zdravém životním stylu pěkně popravdě a bez příkras. Konstrukce pořadu kde Romča "najivka" s něčím přijde a věří tomu a pak mu to Petr rozbije a upraví na pravou míru mi náramně sedí. Takže zpracování i provedení výborné. Přehlednost a relevantnost informací také v pořádku. Žádné démonizovaní či zatracovaní bez vysvětlení zde není. Za mě super osvětový pořad nejen pro neznalé. Hodnocení: 88/100. ()

Heso 

všechny recenze uživatele

Vtipné a zároveň informační a hlavně vše vysvětleno naprosto selským rozumem a to se mi na tom líbí ze všeho nejvíc. Něco takového jsem v dnešním extrému až přehnaně zdravý výživy potřeboval. Nikdy by se nic nemělo přehánět a všeho moc škodí. Takže zdravě ano…ale s rozumem! ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Poukazovat na lidskou blbost na jedné straně a vychcanost prodejců na druhé je třeba. Roman i Petr to zvládli skvěle. To že se na lidské blbosti bude vydělávat vždy nejvíce a čím větší nesmysl za velký peníz tím lépe se prodá by mělo být jasné každému průměrně inteligentnímu tvoru což bohužel tak není. ()

Reklama

Reklama