Reklama

Reklama

Super veterináři

(pořad)
  • Česko Superveterinář: Noel Fitzpatrick (více)

Obsahy(1)

Fitzpatrick Referrals je největší a nejlepší veterinární nemocnice na světě, kterou vede charismatický chirurg Noel Fitzpatrick se svým týmem 100 sester, fyzioterapeutů a hydroterapeutů. Každý měsíc mají dvě stě nových případů, od králíků se zlomenou nohou po psy s rakovinou. Proto se zde nachází více operačních sálů, rehabilitační bazén a radiologie, a jde o úroveň péče, jaká by uspokojila i lidské pacienty. Noel a jeho tým jdou za hranice veterinární vědy, když např. implantují bionické končetiny, přičemž jejich lékařské zázraky přinášejí radost vděčným majitelům. (Viasat)

(více)

Recenze (3)

skaza 

všechny recenze uživatele

Nole Fitzpatrick je zvierací BOH. Všetko, čo sa mohlo skĺbiť v jednej osobe sa volá Noel....ochota urobiť možné aj nemožné...aj keď Viasat Nature opakuje tento seriál dookola, ja to možem pozerať stále... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

oslovování majitelů psů mami a tati mi přijde přes čáru.Jinak super pořad ale ještě by měli ukázat kolik to páníčky všechno stojí.Měla jsem pejska kterého jsem ke stáří musela nechat léčit a bylo to hodně finančně náročné.A nešlo o operace. ()

Reklama

Beliel 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo má doma jakékoliv zvíře a bere ho jako součást rodiny tak musí dát pět hvězd, protože tento veterinář je velmistr svého oboru! Smekám před ním. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama