Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny

  • USA The Princess Switch (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

heyda 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že na 4 hvězdy to fakt není, ale jelikož jsem očekával totální tragédii, tak mě ten film opravdu mile překvapil. Povedených a milých vánočních filmů je zoufale málo, o to víc tahle příjemně plynoucí pohádka se skvělou Vanessou potěšila. Takže film ukládám na exterák a za rok na Vánoce ho opět vytáhnu :) 70% ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Vánoční romantika pro celou rodinu. Celý film se dokonale drží schématu a závěr je evidentní už z názvu. Jediné napětí může pramenit z hádání, jak to nakonec scénáristé rozmotají (nevalně). Naštěstí je Vanessa Hudgens dostatečně talentovaná a fotogenická herečka, aby celý film udržela po kupě, protože právě ona praktice nesleze z plátna celou dobu. Na druhou stranu Mark Fleischmann ve svých dvou minutách předvede daleko lepší výkon a odlehčí srdceryvný příběh právě takovou špetkou humoru, aby se vyšvihl do koukatelné podoby. Výsledkem je kýčovitá vánoční romantika, což není výtka, jen konstatování. Dívá se na to hezky a nikdo se nemusí bát nějakých nečekaných zvratů. ()

Reklama

Petaska1 

všechny recenze uživatele

Přesně víte co se stane, ale takhle před Vánoci a s těhotenskejma hormonama, mě tenhle film mile potěšil a rozněžnil. Děj je absolutně předvídatelný a od prvního momentu vlastně přesně víte, co se bude dít a jak to všechno skončí a celé se to odehrává v kýčovitých vánočních kulisách, ale za mě odpočinkový film na jedničku. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Do příchodu hraběnky Margaret na scénu to bylo úplně stejné (tzn. stejně nudné) jako všechny ostatní romantické filmy. Pak se však děj zapletl a nuda zmizela. Samozřejmě, že hromada klišé byla stejně obří jako dorty v pekařské soutěži, ale vlastně to nebylo úplně marné. S lepší výpravou a méně otravnými vedlejšími postavami (tím myslím především tu malou holčičku, sluhu a kouzelného dědečka) by to ale bylo ještě lepší. ()

GeorginaAnne 

všechny recenze uživatele

Totální vánoční klišé ale já se bavila 😊 Když si mezi sháněním dárků, pečením cukroví, starání se o všechno a o všechny chcete odpočinout u romantické "klasiky" tak Princess Switch je to pravé "princeznovské", teda ořechové. Není to nejinteligentnější film na světě ale Vanessa Hudgens dokázala zahrát dvě osoby, 2 krát se zamilovat a to všechno na Vánoce... Je tolik stupidních romanťáren, které si nezaslouží ani 3 hvězdy a to myslím i ty české nebo slovenské, které se každý rok opakují v TV a najít něco milého a normálního je vcelku zázrak, takže pokud chcete něco nenáročného co nebolí a pěkně se na to kouká tak jste to našli 😉😊 Merry Christmas ⛄🎄🎁 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v Rumunsku ve městě Carei. Na scény ze zámku byl využit zámek Károlyi. (Ganka)

Reklama

Reklama