Reklama

Reklama

Svět pod nadvládou zla

  • USA A World Ruled By Evil Whole
všechny plakáty

Obsahy(1)

Existuje skupina mimořádně silných osobností, která ovládá svět. Nejsou to politici, jak si možná myslíte, ti jsou jen loutkami v rukou elity. Jde o lidi, kteří jsou členy dlouhé linie, která se vine jako zlatá nit historií. Ilumináti! Kdysi se takto označovala řada utajovaných „osvícených“ společností, které vlastnily běžně nepřístupné informace. Kdo jsou ale dnes? Řídí svět prostřednictvím síly, propagandy, médií nebo marketingu? Znají ještě jiné způsoby, jak manipulovat společností? Náš dokument představuje nejrůznější konspirační teorie na téma Ilumináti. Vítejte ve světě tajemna! (WAR TV)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Hodně prázdné tlachání jak v hospodě ve tři ráno. Líbila se mi jen charakteristika fašistické americké společnosti (ve smyslu, že můžete mluvit o svých názorech jen v tzv. safe space) : Běžte na univerzitu, zadlužte se, kupte si dům a připoutejte se k bance na 25 let. Plaťte daně, aby vám vyváželi popelnici. Vypadejte takto, aby vás společnost přijala. Jezte tuto špínu, kterou jsme pro vás přebalili, nabarvili a ochutili". ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Tohle byl zbytečně ztracený čas. Hromada konspirací a spekulací... Které ať už pravdivé jsou nebo ne, tenhle dokument nic z toho nepotvrzuje ani nevyvrací. A vlastně co se dalo čekat, když hned v úvodu bylo řečeno, že opravdová elita udělá cokoli, aby jejich tajemství zůstalo zachováno? Aneb - kdyby dokument za něco stál, nesměl by do světa. Jestli je volně ke shlédnutí, pak logicky musí být o ničem - což se tedy i stalo... A vlastně to mohlo být jen audio. Protože stále se opakující záběry tam byly spíše jen pro parádu... ()

jammik odpad!

všechny recenze uživatele

lži pro hlupáky, ten kdo to nadaboval do češtiny, by se měl stydět to šířit - je mi jedno co za to dostal! ()

Reklama

Reklama