Reklama

Reklama

Nuit de la glisse : Magnetic

  • USA Magnetic
všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Švýcarsko, 2018, 115 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

POMO 

všechny recenze uživatele

Příliš dlouhý adrenalinový dokument na to, jak bezkoncepčně skáče mezi sportovnímy styly a lokalitami. Z plavek a velkých vln do alpských lyžařských sjezdů, zpátky do vln a zase zpátky do hor, letních na kolech či zimních paraglidových. A zpátky do vln, na kite surfing. Hezké záběry ano, ale ty jsme již viděli i v soudržnějších a tematicky ucelenějších opusech. Ani zpovědi těch borců nepřinášejí žádné myšlenky, které by směrovali do nějakého závěrečného smysluplného resumé. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Blok několika kratších dokumentárních filmů věnujících se různým adrenalinovým sportům. Bohužel to má dost sestupnou tendenci, většině chybí jakýkoliv dramatický oblouk nebo i jen náznak nějakého příběhu a dost mi to připomíná sbírku videí od Red Bullu, jak někdo dělá něco naprosto šíleného jen proto, aby si napumpoval do žil adrenalin. ()

Reklama

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Dokument o různých sportech, který ze začátku i celkem utíká, protože střídá bloky o různých lidech. Po nějaké době ale začne trochu nudit a opakovat se, i když změní sportovní odvětví. Stálo by za to, některé vynechat, nebo alespoň rozdělit na dvě části, takto jsou 2 hodiny až až. Jinak ale zábavnější, než trochu podobný No Wave Back. ()

Reklama

Reklama