Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V době Henryho cesty do Soulu přebírají velení Frank a Margaret. Hawkeyeho určí dozorčím dne. K jeho smůle se objeví plukovník Flagg, s nímž se Hawkeye dostane do konfliktu poté, co mu odmítne vydat zraněného korejského vojáka, o kterého se zajímá tajná služba. (TV Nova)

Recenze (5)

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Výborně, Radare, tvoje zpráva je přesná, informativní a nedává absolutně smysl..." ... "Já nespím, kontroluji si oční víčka zevnitř!" ... "Nemůžeme vás podpořit pěchotou, jsme jenom doktoři. Můžeme leda zaútočit na nepřítele a vyndat mu mandle!" ()

godal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy jste Kim-Lak?Teda tenhle průkaz se dneska vyplatí...Radare vem ho na kontrolu,opět jsme Kim-Lakováni...U téhle třetí série se mi zdá,že tvůrci vyždímali vše nejlepší ze schůzky se skutečnými účastníky války a prostě to podali skvěle do vtipu.Asi nejlepší část celé série,kde dochází k přiblížení k realitě. ()

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Flagg (Edward Winter) má na uniformě odznak pobočky vojenského zpravodajského sboru US Army obsahující dýku procházející heraldickým sluncem, nad nímž je heraldická růže. To je anachronické, protože růžové insignie byly přijaty až v roce 1962. Předtím Vojenská zpravodajská služba americké armády používala insignie obsahující sfingu uvnitř štítu. (sator)
  • Ve scéně, kdy se Radar (Gary Burghoff) převléká ve své kanceláři a nemá na sobě tričko, zakrývá svého medvídka. V této scéně je ale vidět, že má na sobě uniformu. V následující scéně ji však opět nemá. (Rocoj)

Reklama

Reklama