Kočka na kuželkách

Bowling Alley-Cat, The

Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie

USA, 1942, 8 min

• AngelAngie

Jeden z dílů - http://www.csfd.cz/film/69266-tom-a-jerry-tom-and-jerry/(30.7.2008)

YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +hodně obsáhlá část plná eskapád, je celkem i drsná a odehrává se na novém místě (na bowlingu) -že to není o minutku dvě delší/// Baví i po letech, mnoha letech. Tohle je trošku drsnější část ale o to je zábavnější. K tomu dobře skloubená hudba s pefrektní animací. Divák si nemá na co stěžovat./// Celkem 94%///(12.5.2009)

Další dobrodružství Toma a Jerryho. Tentokrát vyrazili na bowling. Když se podíváme na rok vzniku, tak musíme zatleskat animaci, která i dnes vypadá skvěle. Nechybí zde vtipnost, kterou jsem postrádal v pozdějších dílech.(26.1.2010)

Další brilantní dobrodružství nezapomenutelné dvojice. Je až neuvěřitelné kolik nápaditosti dokáží tvůrci vykřesat při Bowlingové dráze a jelikož všude kolem jsou bowlingové koule, tak je nasnadě, co z toho vznikne - jednoduše další skvělý díl s pozoruhodnou animací a nezapomenutelným humorem, který doufám nikdy nezestárne.(3.9.2005)

K videniu na DailyMotion alebo YouTube(8.12.2010)