Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalí gangstri majú oddych v raji, v Thajsku na ostrove Phuket. Teraz sa stali obchodníkmi a žijú pokojne a bezstarostne. Jedného dňa si však prichádza po svoj podiel ich bývalý partner, ktorý bol pätnásť rokov väznený... (Jadro)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

POMO 

všechny recenze uživatele

Potenciál slušné gangsterské zábavy v pohledné thajské lokalitě s tyrkysovými vodami v širokouhlu. Až jsem se nad iPadem ve fitku těšil na druhou polovinu ve velké projekci z projektoru. A ona se pak z toho vyklubala tak nechytře splácnutá bejkovina s ještě méně sympatickými postavami než se jevili ze začátku. Scénář a režie všechno špatně. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Arabáčí tady mlátí černochy a naopak. Takže vůbec nehrozí nařčení z nějakého bělošského rasismu. Pro jistotu tady myslím ani žádný běloch nebyl. Z filmu jsem měl docela strach a párkrát váhal, jestli to vůbec zkoušet. První půlka tak nějak odpovídala obavám a vynahrazovaly to nádherné pohledy na thajské lokality. Druhá půlka už byla poctivě francouzská a v součtu s hezkými obrázky to docela bavilo. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pomalu, ale jistě si zvykám na Sami Bouajilaho, kterému Netflix dává docela prostor a navíc má charisma na rozdávání. Pořád mu ale ty emoce k divákovi úplně nejdou a tak je tu opět kousek, který mohl být zajímavý, ale to by Vás nesměla rozčilovat každá z postav ve filmu, kterým podrývala autoritu i ta rádoby gangsta hudba v podkresu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Francouzský film o partě arabů, kteří přepadnou banku a utečou do Thajska, ale jeden jde sedět. Po patnácti letech za nimi přiletí a chce svůj podíl, který už není. Celkem zajímavý námět , atraktivní prostředí thajská příroda, luxusní domy, strip cluby ( zapomeňte na jakoukoliv nahotu ), ale výsledkem je film o ničem. Hloupé, nudné, hrající si na drsňárnu, které je těžké uvěřit. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ve vzduchu je cítit podprahovém napětí v této partičce Arabů. Film se pokouší být elegantní, vkusný apartní, ale je nevkusně pouťový. Pro mě příšerná hip hop poezijní hudba. Třetí dějství ne nesmyslně se hroutící domeček z karet s zkorumpovanými policisty , vražedným nepřátelstvím a chaosem. Konec mě uspokojil jako nejlepší možný. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se 35 dní na ostrově Phuket v Thajsku a také v Paříži. (bianci)

Reklama

Reklama